8 komandas

Sep. 25., 2005 | 01:49 pm

Optimālais komandu skaits jau savākts, lai līga varētu normāli pastāvēt. Cik komandas būs pieteikušās līdz 3. oktobra 9:15, tik arī būs. Ja kāds nevar pieteikties tagad, var atsūtīt e-mail, lai rezervējam viņam vietu. Bet pamatā lai reģistrētos šajā līgā, tev jāiet šeit:
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/register/joinprivateleague
Jāievada šādi dati
League ID: 26536
Password: basket

Kas būtu jazina, plānojot draftu?

Nosakot uzvarētāju, visas sezonas garumā tiks skaitīti šādi rādītāji: MIN,FG%,3PTM,3PT%,PTS,REB,AST,ST,BLK,TO
(minūtes, metienu precizitāte, iemestie 3-punkti, 3-punktu precizitāte, iemestie punkti, atlēkušās bumbas, rezultatīvās piespēles, pārķertās, bloki, kļūdas). Ieejot līgas lapā http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/26536 kuru var redzēt tikai līgas dalībnieki, augšdaļā pie "League notes" var atrast sadaļu "pre-rank your players" kur var sarindot spēlētājus sev vēlamajā secībā, lai pēc tam draftā būtu vieglāk, vai, ja uz draftu netiek, tiktu paņemti labākie pieejamie spēlētāji.

Fantasy Drafts ir tas pats, kas parastais NBA drafts, tikai fantasy draftā pieejami visi NBA spēlētāji, bet īstajā NBA draftā ir tikai tie, kas vēl nav līgā.

Lūk drafta rezultātu paraugs, kā tas noticis kādā citā līgā: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/28312/draftresults

Drafta secība?
Kad komandas būs reģistrējušās, to noteiks Yahoo! automātiski. Komanda kas iegūs 1. numuru, būs 1. izvēle 1. kārtā, bet pēdējā 2. kārtā, atkal 3. kārtā pirmā, bet 4. kārtā pēdējā. Pēdējais numurs būs pēdējais pirmajā kārtā, bet pirmais otrajā. Un tā kamēr katrā komandā pa 15 spēlētājiem.

Links | ir doma | Add to Memories