Peitons uz Maiami

Sep. 23., 2005 | 08:58 am

Garijs Peitons parakstīs līgumu ar Maiami Heat par veterāna minimumu 1,1 miljonu $. Jau otro reizi karjerā Peitons cer iegūt NBA titulu, pievienojoties komandai, kurā spēlē centrs Šakils O'Nīls. Iepriekš 2003. gada vasarā Peitons saņēma 4,5 miljonus no Lakers un otru gadu par nedaudz lielāku summu. Pēc 2004. gada fināliem, kuri bija vājākie Šakila O'Nīla karjerā un kurus izgāza O'Nīls un pēc tam paprasīja maiņu, arī Peitons tika aizmaninīts.

Nākamais labais variants bija Fīniksa. Neatkarīgi - Maiami vai Fīniksa, Peitons vienalga būs rezervists. 37 gadu vecumā nav slikti.

Links | ir doma | Add to Memories


Reģistrētas jau 7 komandas

Sep. 23., 2005 | 08:00 pm

Tātad 7 jau reģistrētas. sistēma šai līgai ir tāda: kad visas komandas piereģistrējušās, tiks noteikts visiem izdevīgākais drafta laiks, kurš pagaidām ir 21. oktobris 17:00. Drafts notiks online režīmā. Visiem visi laiki tiks paziņoti, ja būs izmaiņas. Ja kāds nebūs ieradies (ielogojies) uz draftu, tad dators automātiski izvēlēsies spēlētājus pēc iepriekš sastādītā ranga, kuru jau piedāvā Yahoo, bet arī lietotājs var izmainīt pēc savas gribas. Draftā pieejami visi NBA spēlētāji, ieskaitot Andri Biedriņu, debitantus utt. Ja kāda komanda spēlētāju paņem, citām tas spēlētājs vairs nav pieejams. Var vienīgi iemainīt vēlāk. Ja kāds spēlētājs paliek nedraftēts, viņu jebkurā laikā var paņemt jebkura komanda, atdodot kādu no saviem. Un tad to atdoto pēc 2 dienām var paņemt atkal cita komanda.

Draftā būs jāizvēlas 15 spēlētāji: PG, SG, G, G, SF, PF, F, F, C, Util, Util, Util, BN, BN, BN. Util - brīvā pozīcija, BN - bench, rezervists, kurš komandas statistikā neskaitīsies. Katrā pozīcijā atļautas 82 spēles, tātad 1 pilnas NBA regulārās sezonas garumā.

Lai reģistrētos šajā līgā, tev jāiet šeit:
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/register/joinprivateleague
Jāievada šādi dati
League ID: 26536
Password: basket

Reģistrēties varēs līdz 3. oktobrim 10:00!

Links | ir doma {2} | Add to Memories