Pīrss uz Denveru???

Sep. 8., 2005 | 04:09 pm

Denveras Nuggets vienojušies ar Ērlu Vatsonu par 5 gadu līguma 30 miljonu dolāru vērtībā, jeb pilnu MLE (Mid-Level Exception). Vēl baumo, ka tuvākajā laikā varētu notikt apmaiņa starp Nuggets un Bostonas Celtics. Celtics varētu atdot savu all-star spēlētāju Polu Pīrsu, pretī saņemot Andrē Milleru un Kenjonu Mārtinu vai arī Nenē. Andrē Millers ir lieks, jo Nuggets vienojušies ar Vatsonu, tādējādi viņu var izdevīgi aizmainīt. Ja darījums notiks, Denvera kļūs krietni spēcīgāka un ja Pols Pīrss nespēlēs pēc garastāvokļa, bet kā viņš to darīja dažus gadus iepriekš, Denverai būs divi labi tandēmi: Pīrss un Karmelo Entonijs un saspēles vadītāji Ērli - Boikinss un Vatsons.

Bijušais Maiami Heat saspēles vadītājs Demons Džounss panācis vienošanos ar Klīvlendas Cavaliers par līgumu uz 4 gadiem un vismaz par 15 miljoniem dolāru. Džounss bija labākais no atlikušajiem saspēles vadītājiem un, tā kā Cavaliers vajadzēja saspēles vadītāju, Džounss bija tieši laikā... Interesanti, ka Demons Džounss vienā komandā nav noturējies vairāk par sezonu, kopš viņu draftēja Ņūdžersijas Nets.

Sakarā ar viesuļvētru Katīna, kuras dēļ Ņūorleānas Hornets ir problēmas ar arēnu, televīzijas kompanīja TNT svētdien rīkos labdarības spēli kurā piedalīsies Kobe Braients, LeBrons Džeimss, Dveins Veids, Treisijs Makgreidijs, Kevins Gārnets un citas zvaignzes. ... tālāk ... )

Links | ir doma | Add to Memories