Hornets problēmas ar arēnu

Sep. 6., 2005 | 01:51 pm

Pēc postošās viesuļvētras Katrīna, kas veica lielus bojājumus Ņuorleānā un tās apkārtnē, nodarīti lieli kaitējumi Ņuorleānas Hornets mājas spēļu arēnai New Orleans Arena un iespējams, ka Hornets pirmās sezonas spēles aizvadīs kādā citā arēna, līdz ar to - citā pilsētā. Varianti ir dažādi - Oklahomā, Nešvilā, Sandiēgo...
Ziedojumus viesuļvētras Katrīna postījumiem veikuši vairāki klubi un spēlēāji - 500 tūkstošus ziedoja Milvoki Bucks, 100 tūkstošus ziedoja Losandželoasas Lakers un Sparks (WNBA). Arī 100 tūkstošu no savas kabatas ziedoja Kobe Braients... 50 tūkstošus ziedoja bijušais Hornets spēlētājs Berons Deivis, tagadējais Andra Biedriņa komandas biedrs Goldensteitas Warriors. Gilberts Arīnass nekavējoties palīdzēja materiāli - iegādājās dažādus labumus un pārtiku, ko viņš nekavējoties nosūtija uz Vašingtonas dažādām organizācijām, kas izdalīja visu tiem cilvēkiem, kas palikuši bez mājokļiem.

Tikmēr Klīvlendas Cavaliers brazīliešu spēka uzbrucējs Andersons Varežao izlaidīs sezonas pirmo pusi pleca tramas dēļ, ko viņš guva Amerikas zonas pasaules čempionāta kvalifikācijas spēle pret Dominikānas republikas izlasi.

Links | ir doma | Add to Memories