Čandlers paliek Čikāgā

Sep. 2., 2005 | 09:14 am

Čikāgas Bulls un Taisons Čandlers beidzot panākuši vienošanos par jaunu līgumu. Klubs atklāja, ka līgums ir ilgtermiņa. Līguma summu oficiāli nenosauc neviens klubs, bet nojaušams, ka līgums ir starp 50 un 75 miljoniem $ sešos gados.

Līdz šim Čandlers bijis atlētisks cīnītājs par bumbām. Bulls cer, ka viņš attīstīs arī savas prasmes uzbrukumā, jo 22 gadu vecumā 216 cm garais Čandlers jau pavadījis NBA 4 sezonas ar 261 spēli, no kurām 47-ās bija double-double. Jau tagad viņš ir 7. labākais bloķētājs kluba vēsturē ar 383 blokiem. 131 spēlē Čandlers ticis noraidīts par piezīmju normas pārsniegšanu.

2001. gadā pēc drafta Čandleru un Skineru no Clippers pret Eltonu Brendu iemainīja uz Čikāgu.

Links | ir doma | Add to Memories


Izlases spēlētāju vērtējums

Sep. 2., 2005 | 01:22 pm

Latvijas izlases spēletāji:
Uvis Helmanis - Uvelis kā vienmēr pārliecinošs un stabils. Joprojām pierāda savu atrašanos izlasē un piederību sākumsastāvam.

Aigars Vītols - Var manīt kāpēc Aigars ir dabūjis līgumu ar Spānijas ACB līgas komandu. Darbojas labi aizsardzība, kā arī gūst punktus

Armands Šķēle - Cerams, ka nākamo sezonu spēlēs augstāka līmeņa turnīrā nekā Beļģijas vai Polijas, piemēram - Krievijā, kur par viņu ir izrādīta intere no nākamajiem Latvijas izlases sparinga partneriem - Kazaņas Unics. Bet līmeni viņš ir pielicis. Joprojām labs caurgājiens, vienīgi pietrūkst stabilitātes metienā. Pie tā Armandam vajadzētu vairāk pielikt. Lieliski danki.

Roberts Štelmahers - Labākais Latvijas izlases saspēles vadītājs. Var gūt punktus izšķirīgos brīžos, atdot labu piespēli un vispār saņemt komandu rokās.

Jānis Blūms - Izskatās krietni labāk nekā turnīrā Itālijā un tas ir viens no iemesliem kāpēc no sastāva tika svītrots Sandis Buškevics.

Sandis Valters - Salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem ir ļoti progresējis un pagaidām izskatās, ka ir savācis daudzus plusiņus.

Kristaps Valters - Tāpat kā brālis Sandis, Kristaps ir progresējis un tagad ir cita tipa spēlētājs. Tagad Kristapam vairs nav tik svarīgi gūt punktus, cik labi novadīt saspēli, bet viņš arī nebaidās precīzi uzbrukt grozam. Izskatās, ka nākotne Latvijas izlasei saspēles vadītāju pozīcijā ir pietiekami saulaina.

Ivars Timmermanis - Izskatās, ka Timmermanis tiks paņemts uz Eiropas čempionātu un tas varētu būt vairāk pieredzes vārdā. Pēc Edgara Šnepa un Ainara Bagatska aiziešanas no izlases, ir iestājies mazo uzbrucēju deficīts.

Kristaps Janičenoks - Salīdzinājumā ar atlases turnīru pāgājušogad, kad Kristaps sevi neparādīja no gaišās puses, šogad viņš izskatās diezgan pārliecinoši un ir pelnījis vietu sastāvā.

Mārtiņš Skirmants - Visticamāk būs izlases 2. centrs aiz Kaspara Kambalas. Izskatās labāks nekā Raitis Grafs, bet, tā kā par Kasparu Ciprusu precīzi nevar pateikt, Skirmants ir 2. centrs.

Raitis Grafs - Visticamāk tieši Grafs varētu palikt aiz svītras, jo nav pārāk pārliecinošs.

Kaspars Kamabala - Garantēts spēles laiks laukumā un Kaspars to apliecina gan laukumā, gan ārpus tā! Sarauj Kaspar!!!

Kaspars Cipruss - Jācīnās par 2. centra pozīciju ar Grafu un Skirmantu, bet visticamāk zināsim lieko pēc pārbaudes spēlēm ar Kazaņas Unics.

Sandis Buškevics - Izskatījās diezgan nepārliecinoši un bija vajākais starp saspēles vadītājiem. Nebija viņu lielas jēgas turēt, ja viņš izksatījās tāds pašvaks un labāk, lai Bušiņs brauc uz sava kluba Lietuvos Rytas treniņnometni.

Links | ir doma | Add to Memories