Divacs nav aizgājis!

Aug. 29., 2005 | 11:29 am

Belgradas kluba sastāvā ir iekļauts Lakers centrs Vlade Divacs. Pagājušajā vasarā kāda Belgradas ziņu aģentūra palaida ziņas, ka Vlade Divacs oficiāli esot beidzis karjeru. Tomēr tas tā nav, jo pats Vlade to ir noliedzis un viņš šobrīd ir 2 klubu sastāvā - 1 Eiropā, 1 NBA. Līdz 30. septembrim Lakers var izpirkt Divaca līgumu, lai viņš vairs neskaitītos Losandželosā. Divaca atrašānās Belgradas sastāvā nenozīmē, ka viņš tur spēlēs. Vispirms būs jāiziet medicīnas pārbaudes.

     Ja Lakers paliek bez Vlades, tad Kriss Mīms, Endrjū Bainums un Kvamī Brauns paliek par centra postenī spēlējošajiem. Bainumam pēc 2 mēnešiem paliks 18, bet Brauns paredzēts spēka uzbrucēja pozīcijai. Teorētiski vēl Slava Medvedenko var uzspēlēt par centru.

    Maikls Finlijs oficiāli izslēdzis Denveras variantu un diezgan droši, ka uz Denveru dosies Latrels Sprjūels, kuram tur jau spēlē draugs no Ņujorkas laikiem - centrs Markuss Kembijs.

    Cilvēks, kuram diezgan pamatoti bija pretenzijas pret Atlantas vēlmi dot Džo Džonsonam 70 miljonus un Fīniksai atdot par to vēl Borisu Diavu un 2 drafta izvēles pirmajā kārtā - Stīvs Belkins - meklē iespēju iegādāties daļu no kādas citas NBA komandas. Atlantā Belkinam piederēja daļa ap 30 %. Tikai pēc tam, kad pārējie īpašnieki to atpirka (pēc Deivida Sterna priekšlikuma) no Belkina, Džonsona darījums varēja notikt.

    Andra Biedriņa komandas biedrs Barons Deviss trenējas tik cītīgi, ka neatliek laika aiziet pie friziera un nodzīt bārdu. Deiviss 7 no rīta skrien sprintus 15 x 300 metri, 25 x 200, 30 x 100, gatavojoties jaunajai sezonai.

Links | ir doma | Add to Memories