Finlijs topā

Aug. 24., 2005 | 09:00 pm

No atlikušajiem brīvajiem aģentiem Maikls Finlijs ir vispieprasītākais. Fīniksas Suns delegācija vizītē pie Finlija sastāvēja no 6 cilvēkiem klātienē + Stīva Neša jau iepriekš. Amārijs Stoudemairs, Šons "Matrix" Merions, Radža Bells, galvenais treneris Maiks D'Antoni, īpašnieks Roberts Sarvers un GM Kolandželo. Fīniksa var piedāvāt 1,1 miljonu veterāna minimumu un pagājušās sezonas labāko komandu. Maiami Heat var piedāvāt 5 miljonus un 33 gadus vecu Šakilu O'Nīlu par supercentru.

36 gadus vecais Deils Deiviss dabūjis 2 gadu līgumu ar Detroitas Pistons par 7 miljoniem. No Goldensteitas Warriors, kur Deiviss nebija vajadzīgs, viņš nonāca Indiānā, kur praktiski visi statistikas rādītāji dubultojās. Tagad Deiviss būs finālistu groza apakšā.

Edijs Kerrijs un Taisons Čandlers vēl nav saņēmuši līgumus, jo vienīgā komanda, kurai bija nepieciešamā naudas summa - Atlanta - ņēmās ar Džo Džonsonu. Čandlers vēlas to pašu, ko jau dabūja Samjuels Dalemberts (70 miljoni) no Filadelfijas. 60 miljonus par 6 gadiem gatava dot Čikāga. Klīvlendas centrs Desagana Diops pievienosies Dalasas Maverciks un 3 gados saņems 6,5 miljonus.

Vairāki veterāni ir bez līgumiem un par viņiem būs ziņas drīzumā.

Links | ir doma | Add to Memories