Update 07.08.

Aug. 7., 2005 | 04:30 pm

NBA joprojām turpinās off-season jeb starpsezona un komandas pastiprinās. Memfisas Grizzlies parakstījuši 4 gadu līgumu ar Demonu Stoudamairu. Iepriekšējajā nedēļā Grizzlies uzmainīja saspēles vadītāju Džeisonu Viljamsu un uzbrucēju Džeimsu Pouziju uz Maiami Heat, pretī dabūnot Ediju Džounsu. Vēl pirms kāda laika Memfisa šķīrās arī no Bonzija Velsa...Kādu laiku klīda baumas arī, ka Mighy Mouse (Demona niks) varētu parakstīt līgumu ar Hjūstonas Rockets, bet Memfisa Stoudamairam šķita piemērotāka.
Tikmēr Rejs Alens pagarinājis līgumu ar savu līdzšinējo klubu - Sietlas Supersonics par 85 miljoniem 5 gados. Alenam bija piedāvājumi no Klīvlendas, Atlantas un Los Andželosas Clippers, bet viņš izvēlējās palikt Sietlā.
Niks Van Eksels, no kura nesen atbrīvojās Portlendas Trail Blazers ar team-option palīdzību, savu karjeru NBA varētu turpināt Hjūstonas Rockets. Rockets pēvc tam, kad viņi bija zaudējuši sacīkstē par Demonu Stoudamairu turpina meklēt saspēles vadītāju un tas varētu būt Ašais Niks (Nick the Quick).
Ir arī uzpeldējusi tāda interesanta bauma - KG pret abiem Vollesiem... Tieši tā 03/04 NBA MVP Kevins Gārnets varētu tikt aizmainīts uz Detroitas Pistons pie sava nu jau bijušā trenera Flipa Saundersa pret Benu un Rašīdu Vollesu. Pistons šefs Džo Dumarss gan pilnībā noliedz šīs baumas. Redzēsim vai kaut kas attīstīsies tālāk, bet kaut kas brīvo aģentu trigū vēl notiks.

Links | ir doma | Add to Memories