update 05.08.

Aug. 5., 2005 | 02:26 pm

Ņūdžersijas Nets atcēla preses konferenci, kurā bija plānots paziņot par Šarīfa Abdura-Rahima parakstīšanu. Iemesls ir veselības pārbaude, kurā kaut kas nogājis greizi.

Fīniksas Suns preses konference, kurā prezentēja Radža Belu, kļuva par sirdi plosošu, jo komandas amatpersonas ar sāpju sajūtu sirdī paziņoja, ka Džo Džonsons visādos veidos izvairās no kontaka ar Fīniksas Suns pārstāvjiem un ļoti vēlas uz Atlantu. Vai tiešām spēlētājs, kurš jutās laimīgs savā komandā, tik pēkšņi pats mainītu savas domas?

Lakers jaunieguvums Kvamī Brauns preses konferencē klāstīja, ka uz Vašingtonu aizbraucis kā zaļš jauneklis, bet prom brauc kā vīrietis. Par to viņš ir pateicīgs un cer jaunības dienu kļūdas neatkārtot Losandželosā, kur Braunam būs arī labvēlīgāks klimats, jo Vašingtona Braunam ne sevišķi gāja pie sirds.

Links | ir doma | Add to Memories


Darbība

Aug. 5., 2005 | 09:02 pm

Kamēr Goldensteitas Warriors trenē Andri Biedriņu, citas komandas meklē savām komandām papildinājumus. Goldensteita, visticamāk, nevar izšķirties par to, kuru spēlētāju atbrīvot amnestijas ietvaros - Adonalu Foilu vai Dereku Fišeru. Ārpus draftētajiem spēlētājiem Warriors vadība neizrāda nekādas aktivitātes.

Pašlaik komandā ir 13 spēlētāji. 3 saspēles vadītāji, 2 aizsargi, 2 centri, 4 spēka uzbrucēji, 2 mazie uzbrucēji.

Ja atlaiž Fišeru, kuram nākamajos 5 gados jāmaksā 30 miljoni, paliek traumatiskais Barons Deiviss un Vidusskolnieks Monta Eliss. Ja nu kas, tad komanda paliktu ar vienu saspēles vadītāju un to pašu galīgāko iesācēju profesionāļu līmenī.
Ja atlaiž Foilu, tad vienīgais centrs komandā paliek Biedriņš un tas nozīmētu, ka otrgadniekam būtu jāspēlē 30 un vairāk minūtes ik maču...

Tā starp citu, abu atlaižamo prāvie līgumi ir leģendārā basketbolista, tagad komandas menedžera, Krisa Mulina veikums.

Vai tas nozīmētu, ka Biedriņš un Monta Eliss ir viņa nākotnes līderi? Jā, bet vai Mullins ar tādiem gājieniem ilgi paliks tādā amatā...

Vēl - NBA notikusi preses konference, kurā oficiāli paziņoja par 2007. gada Visu Zvaigžņu spēles organizēšanu Las Vegasā, Kaspara Kambalas home-town'ā.

Links | ir doma | Add to Memories