Par draftu

Jul. 3., 2005 | 11:03 am

Goldensteita šogad draftā ar 9. numuru paņēma Ike Diogu. 6'8 spēka uzbrucēju no Arizonas. No Andra Biedriņa skatpunkta, Diogu it kā nebūs konkurents, ja Andris būs centrs. Diogu tomēr ir no koledžas un diezgan droši, ka spēlēs sākumsastāvā. Biedriņa oficiālais svars ir par 10 mārciņām jeb 5 kilogramiem mazāks nekā Diogu, lai gan Diogu ir 8 cm īsāks. Baumas vēsta, ka Diogu ir 6'6 1/2, tātad puscollu garāks nekā Kobe Braients. Un tad jau auguma starpība būs nedaudz virs 10 cm.

Otrajā kārtā ar 10. numuru un kopējo 40. vidusskolnieks Monta Eliss. Saspēles vadītājs ar 38 punktiem, 8 rez.piesp., 7 atl. b. un 4,5 pārķ. vidēji spēlē. Labākajā spēlē sametis 72 punktus... Pamatsastāvā Goldensteitai būs Barons Deiviss, kurš pēdējās 3 sezonas regulāri traumējas - gados, kad Hornets pārcēlās no Šārlotes uz Ņūorleānu vispār nav bijusi 82 spēļu sezona.

Ar 12. numuru otrajā kārtā un 42. kopā, Warriors paņēma Krisu Taftu no Pitsburgas universitātes. Prognozēs Top-15, tomēr reputācija Taftam kā sliktas attieksmes spēlētājam atstūma viņu uz pašām beigām. Daudz netrūka, lai viņu vispār nepaņemtu. It kā Warriros neko nevar zaudēt, jo ja Tafts neko neoparādīs, komandā jau ir citi garie un Taftam drīkstēs piedāvāt minimālo līgumu. Zaudēt var uz to, ka Tafts graus komandas garu ar saviem regulārajiem disciplīnas pārkāpumiem un treniņu neapmeklēšanu, ko viņš "lieliski" demonstrēja koledžas gados.

Links | ir doma {1} | Add to Memories