Pirmie kritušie

Maijs. 2., 2005 | 04:48 pm

    Memfisas Grizzlies krita no Fīniksas Suns, Ņūdžersijas Nets - no Maiami Heat pārspēka. Abas konferences čempionkomandas sadeva abām astotajām.
    Vai šīs būs finālu komandas?

    Vienīgais veids kā uzvarēt Suns ir nomētāt un noskriet viņus. Vienīgās komandas kas šosezon to paveica, uzvarēja Fīniksu. Memfisa vairāk mēģināja noturēt aizsardzību, treneris Fratello rotēja gandrīz 10 spēlētājus, bet plejofos, kur starp spēlēm ir pietiekami atpūtai, labāka ideja ir paļauties uz labākajiem.

    Maiami ļoti palīdzēja Alonzo Mornings, kurš laukumā pavadīja salīdzinoši maz laika, bet darbojās vienkārši super-produktīvi. Šakils O'Nīls tā īsti nav atguvies no kājas sasituma un visu sēriju spēlēja kā jebkurš cits, parasts spēlētājs. Bet vai tās ir tikai traumas sekas, vai Šaks sācis regresēt?

    Nets pārsvarā balstījās uz trīs cilvēkiem: Kids - Kārters - Džefersons. Piedevām vēl Džefersons nebija spēlējis gandrīz pusgadu un spēlēs iesaistījās no rezerves.
   
    Tīri statistiski skatoties - Nets labākā spēle bija 105 punkti (3.spēle un vienīgā virs 100), Heat sliktākā 104 (2.spēle). Žēl Nets, jo tas nesakrita vienā spēlē.

    Suns-Grizzlies sērijā tikai vienā spēlē kāda komanda neiemeta simtu, kad 3. spēlē sērija bija tikko pārcēlusies uz Memfisu un vietējā komanda iespēja tikai 90

Links | ir doma | Add to Memories