Anonīms gļēvulis 2004-12-23 15:55

tu esi attaalinaats no realitaates

Neuzskati to par apvainojumu bet taa tas ir.

Par darba mekleejumiem- lielaam (IT) firmaam to veic atseviskji kantori, kuriem visi sasuuta CV un tad vinji skiro kuri der kuri neder. Viens no formaalajiem kriteerijiem ir izgliitiiba un ja tev taadas nav, tad tavu CV izmet vienkaarshi deelj taa ka tas neatbilst "uzstaadiitajiem kriteerijiem" un liidz reaalaam paarrunaam, kur noskaidrojas ko tu zini, daudzos gadiijumos nemaz arii netiksi.

Runaajot par 10 gadu atpaliciibu- neshaubos ka tu vari izstaastiit daudz lietas kuras naakushas klaat un par kuraam LU nestaasta, piemeeram, matemaatikaa?

Imho tu nonivelee datorzinaatni liidz primitiivam pielietojuma liimenim. Tas nav gadiijuma tas ar ko nodarbojas cilveeki tehnikumos? Datorzinaatne un saistiitaas nozares ko apskata LU, nesastaav tikai no pielietojuma, bet arii no akadeemiskaam zinaashanaam, kas nevienmeer ir TIESHI saistiitas ar praksi.

Veel, neesi domaajis, ka shaadi iespeejams trenneet rakstura stingriibu un izturiibu risinot probleemas kuras tev varbuut nemaz neinteresee? Protams, saprotu ka tu teiksi ka tas tev nav aktuaali, bet tici man- buus. Kaut vai tad kad paarvaaksies dziivot prom no senchiem un vajadzees iztiiriit maaju vai uztaisiit ko eedamu (ja vien visu muuzhu neplaano dziivot no baltmaizes/uudens). :D

Protams, ja jau esi tik paarliecinaats- tad KAADA VELNA PEEC tu maacies tanii universitaatee??? Dabuu labaak aarsta atzinumu ka esi nederiigs armijai (ja tevi armija uztrauc) un miers. :D

Kovacs

Muldēt

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.