Mon, Mar. 9th, 2009, 10:19 pm
[info]barbij

hmmm.. spriežot pēc dzīvi novērtējošā testa man viss ir tā tīri okey, tikai pa mīlestības sfēru man neejot. citešu, lai nekļūdītos - There is love out there for you. Seek the advice of wise people on how to go about finding it. Do not lose hope.

and vat dū vī dū if pagaidām tavs mērķis nav klimt pa pasauli un izmisīgi mēģinat saskatīt katrā pretējā dzimuma pārstāvī savu īsto, izredzēto un tava bērna tēvu ?
mjā, es nezinu, kas ir pie vainas, vai visi mēģina tā sevi izglābt no, es nez, krīzes ? bet paskatoties apkārt un paklausoties, ko katrs saka, sāk vien likties, ka cilvēki to vien dara, kā gaida, kad atradīs kādu otru, kurš izglābs mūs no mūsu nožēlojamās dzīves ?
bet šodienas lietas lika sākt domāt, ka cilvēkiem mērķis pašlaik ir nevis, iepazīt kādu konkrēto cilvēku tik daudz, lai saprastu, ka viņš tev ir pietiekoši nozīmīgs, lai uzsāktu ar viņu attiecības, bet noķert kādu radījumu pirms to paspēj izdarīt kāds cits. un tad, lai varētu visiem parādīt - lūk man ir attiecības !

un jā, es visu laiku aizmirstu to pateikt, man prieks par laimīgajiem nīkuļiem ;)

un jā, tikko džemperītis atgādināja vienu interesantu faktu. ka ir vēl pāris cilvēki, kuri gaida mirkli, kad paklupšu un iekritīšu nīkuļu grāvī, bet par laimi tas, kuram būtu, man liekas, tas lielākais prieks to iesmēret sejā, to nemaz nesagaidīs :p

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: