balrogh's Journal - Day

Saturday, February 27, 2010

3:58AM

Notikumiem pilna diena:

1. apskaužu savu kursabiedreni, kura ar savu grupu šodien uzstājās Pro performance un ieguva iespēju nākamnedēļ uzstāties un viņus vērtēs Ray Luzier (ja kāds nezin - Korn bundzinieks, mans elks). Bļā, kā es vēlētos ko tādu pašu un lai mani novērtē vai nu Rejs vai Trents vai Deivs Grols, lai arī kāds būtu vērtējums, jo kas vien var sanākt, ja šādiem mosntriem iepatīcies un viņi Tevi iesaka tālāk. Durvis atverās. Nja....

2. Pavisam nejauši mani viena skolas thrash metal grupa paaicināja uzspēlēt kopā, teica, ka nevarot atrast bundzinieku un pēc pirmās nospēlēšanas reizes neizmeta mani no klases, bet gan izteica komplimentu, ka skanot labi un pēc divām nedēļām vienu dziesmu jāspēlē vienā klubā LA. No metāla neizbēgt laikam.

3. Biju aizgājis uz pasniedzēju dažādu grupu koncertu pieskolas bārā un vienā no grupām ustājās leģendārais Nick Menza (ja kāds nezin, tas ir leģendārais Megadeth bundzinieks no pirmajiem 5-ciem CD). Man bija tas gods viņu satikt un autogrāfu uzprasīt. Jocīgi, ka es biju vienīgais no studentiem, kas bija sajūsmā satikt šādu pasaules zvaigzni, jeb arī tas tādēļ, ka es no laukiem.

(comment on this)
Previous day (Calendar) Next day