balrogh's Journal - Day

Saturday, January 16, 2010

9:22PM - ...

Rokas krīt nost, šodien 6-stundas straight tehnikas trenniņš un niknums uz sevi, ka man ir tik tizlas, saspringtas un neattīstītas rokas, but I'm working on those. Jāapbruņojas ar pacietību, kā saka mans pasniedzējs, bet pacietība sāk iet uz beigām pamazām. beidzot dabūju adapteri savam presonus austiņu preampam, kuru pasūtīju jau Oktobrī. Ģitārcentrā skaistās un seksīgās DW sārtās bungas joprojām "gaida mani", ceru, ka sagaidīs, burvīgā centrene arī:/ Aatradu arī skaistāk skanošo Chrash, kādu esmu dzirdējis, meinl MB10, skaista, tīra skaņa ar vidēja ilguma Sustain. Ehhh....

(comment on this)

9:28PM - Chinese

Man ļoti patīk ķīniešu ēstuve netālu no kojām, parasti iegriežos tur reti, kad sanāk sestdienu vakaros ātrāk trenniņu pabeigt, bet vienmēr man ir prieks pēc tam, jo laikam izskatos badā - viņi man piekrāmē trauciņu pilnu līdz malām, es parasti ņemu brūnos rīsus ar zirņiem vai nūdeles, šodien rīsi ar dažādu sautētu dārzeņu piedevām un tos arī viņi man sakrāmēja visus, kas bija palikuši pannās, un tas nebija maz, bet jāmaksā nav par daudzumu:) Klāt viņi vienmēr pieliek tos Fortune Cookies ar zīmītēm iekšā:D Būs garšīgas vakariņas kopā ar Korn DVD:)

P.S. Pa ceļam uz Ģitārcentru atklāju krievu bodi, kur ir viss - zefīri vaniļas un šokolādē, zivju konservi, biezpiens, Kāruma sieriņi, krievu napaleoni, vafeles u.t.t. u.t.j.p. Jēēēi, kaut kad būs jāatļaujas un jāpaņem kādi zefīri un zivtiņas konservos, šodien pataupījos.

(6 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day