balrogh's Journal - Day

Friday, January 15, 2010

2:18AM

Šodien pabiju divos koncertos, pirmais bija Guitar Clinic ietvaros, kur uzstājās viens Fender telecaster specs no Ņujorkas, bet ne jau viņa dēļ gāju. Bungas spēlēja mans privātpasniedzējs David Derge. ŪŪŪŪŪ, tur bija ko redzēt un dzirdēt. Izcila ritmika, jazz, funk, rock, blues stili, kā viņš no free jazz form uz rock groove pārgāja Hendriksa gabalā, vispār man acis iepletās un ausis priecājās, kolosāli. Esmu lepns, ka varu pie tik izcila meistara mācīties, tiem Latvijā, kas uzskata, ka māk spēlēt (izņemot tos, kurus es zinu, ka māk) derētu redzēt un dzirdēt viņu spēlēt, jo te ir divas iespējas - vāles pe malas vai arī nost no skatuves un iekšā bungu telpā un daudz daudz daudz X1000 trennēties un mācīties. David Derge ir izcilas tehnikas un vienreizēja skanējuma apvienotājs, par to šodien pārliecinājos. ja man kaut pa 10% visa mācību procesa laikā sanāks viņa spēlei pietuvoties, tas jau būs milzīgs sasniegums. pagaidām ir daudzi gaismas gadi vēl līdz tādai tehnikai un skanējumam.

Sāp locītavas abām rokām, vakar 7-ņas stundas tehnikas trenniņš, šodien 4-tras stundas, pasniedzējs pēc koncerta ieteica atpūtināt rokas, tādēļ tik maz, bet rīt, parīt aizparīt izmocīšu sevi pēc pilnas programmas, tā lai rokas krīt nost.

Otrs koncerts bija vienā klubā uz Holivudas bulvāra, kur uzstājās grupa Sun City Revival (Blūzroka un Soul mūzikas apvienojums). Divi man zināmi pasniedzēji tajā spēlē- basģitāras un bungu pasniedzējs. Ļoti iepatikās šī mūzika, kaut kas ļoti neierasts tam, ko es klausos, bet totis jauns un interesants. Ļoti laba vokāliste, arī pasniedzēja skolā. ja ir interese, te links:

http://www.myspace.com/suncityrevival

Current music: Sun City Revival
(2 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day