balrogh's Journal - Day

Monday, October 20, 2008

3:04AM

Pēc ilga laika pārtraukuma biju uz Metal koncertu - Grave un Vader kopējā tūre. Teikšu godīgi, es ar acīm vaļā skatījos uz notiekošo, jo tik ļoti atrasts no šīs kultūras, ka bija ļoti interesanti vērot publiku un, protams, uz skatuves notiekošo. labi bija zviedru iesildītāji, Grave vienkārši man atkāra žokli - DRŪMI! Ļoti laba mūzika, pamatīgs Old School, spēcīgi un ar vieglu attieksmi, nekā lieka, tieši sejā tonnīgas ģitāras un pamatīga kačka. Forši. Vader piepildīja visas manas ekspektācijas - nospēlēja visas dziesmas, ko gribēju, skanēja ļoti labi, pamatīgi noprezentēja tūrei savākto sastāvu, kas nemaz nebija sliktāks par iepriekšējo grupas sastāvu. jaunais bundzinieks vispār bija automāts, sen neko tamlīdzīgu nebiju skatījis.
paldies Džeinai un Black_Data par šo lielisko iespējo apmeklēt šo koncertu un lielisku kompāniju. Lielisks vakars un lielisks koncerts.

Current music: Grave - Obscure Ifinity
(1 comment | comment on this)

4:41PM

Diena - "Trešdaļa iedzīvotāju atzīst, ka dzer vairāk nekā vajadzētu" - ha, nez cik liels procents ir to cilvēku, kas to neatzīst!!!

Current music: Onslaught - Twisted Jesus
(4 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day