balrogh's Journal - Day

Friday, September 26, 2008

10:35AM

Naivi bija iedomāties, ka notiks, kā es biju cerējis, ka varētu notikt. Naivi un idiotiski. Jāsāk pierast, ka ņe vsem eto dano" un es tajā skaitā. Lūk arī realitāte, vstrečajte!

(comment on this)

1:47PM

Nedēļa "atpakaļ pie saknēm". Kopumā uz visu nedēļu Pirmdiena - Piektdiena ir gulētas 8 stundas kopumā. Yeah. Viens kolēģis no grupas man deva, ka pēc gada ar mani būs cauri šādi turpinot, es sev dodu mazāk (ceru vismaz), pavisam godīgi. Mani ir no visām iekšām iztukšojis manu iekšējo emociju un ārējo notikumu bezpriģels - par ko labāk pārtapt - The Jackal vai The Jocker?

(comment on this)

5:23PM

Ha, es tak zināju, ka sūdi nenāk vieni. Šī nedēļa ir bijusi "tik jauka", ka es pat nevēlos nākamo nedēļu vairs gaidīt. lai ņem visu, pilnīgi visu, jo daudz vairs nav kas palicis, tikai mantas. Lūdzu - ŅEMIET BĻA, ja nav nekā, tad nav NEKĀ, pilnīgi. Tad arī tikai dzīvība ir palikusi, ko zaudēt, tikai ar nosacījumu, ja tai ir jēga un segums. Šajā gadījumā ir 0 vērtība, tādēļ dodu, lai ņem... No manis var paņemt orgānus - jā, lūdzu - aknas nieres, plaušas - nepīpēju, nedzeru - turklār arī samaksu neprasīšu, kam līķiem nauda vajadzīga? Spoža perspektīva, sevis izpārdošana...

(6 comments | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day