balrogh's Journal - Day

Saturday, April 14, 2007

1:31PM - Huskvarn in Vilnius 13.04.2007

Nu tad tā, Huskvarn pēc ilgiem laikiem spēlēja ārpus Latvijas robežām, kaimiņos Lietuvā! Tāda savdabīga debija sanāca, jo līdzšim vienīgā koncertpieredze man ārvalstīs ir bijusi klasiskās gjitāras spēle (1. dziesma tik', man tomēr bundzinieka pirksti, ņikaķit gitaru) Zviedrijā kaut kur tālajā 1998 gadā un ar Urskumug tartu 3 dziesmas. Šoreiz tomēr daudz savādāk - tomēr otra grupa un pilns sets,turklāt Huskvarn ir vakara hedlaineri. Nu ko, atbildību tas uzliek...
reti kurš koncerts ir ar šādu fīlingu un centību spēlēts, jo cerības jāattaisno, nevar jau tā prosta - vot krutije iz Latviji prijehaļi, ceņņik zaprasiļi, a huinju naporiļi. Nekā nebija, ar pilnu atdevi, ar pilnu saspēli! Kopējā skaņa gan varēja būt labāka, tomēr fakts ir viens - savs soundtehnišans ir jāņem līdzi, tik jārēķina, cik un kā un par cik!
Sagaidīja mūs ļoti labi, kaut arī mūs īpaši neviens tur nezin, bet ar cieņu sagaida. Ieved beksteidžā, kur arī visas pārējās grupas, milzīga telpa, toties jautri, vārds pa vārdam un jau jauni paziņas, izsniegti autogrāfi vēl pirms koncerta (pieprasījums pēc Urbix-a āķīša uz lapiņas vislielakā:D:D)
Viens no pārsteigumiem - Organizatora nokrautais mūsu galds ar Leišu bieri, nu neko, uz mani jau neattiecas:D:D:D
Tā nu pienāca laiks kāpt uz steidža un parādīt publikai, what da fuck is Huskvarn. Izdevās viss lieliski, lielākā publikas daļa ar neviltotu interesi klausījā, vēroja, noteikti arī analizēja! Bet fīlings labs - respoz pietiekams, lai justos novertēts un parādās vēl milzīgāks prieks, ka šeit atbraucām!
Kopsumā - veiksmīgs pasākums, patīkami cilvēki un liels prieks par koncertu, kas ļoti labi nospēlēts. Pārsteidza arī beigās viena no publikas iznākuša džeka jautājums "Excuse me, could I have one your drummstick" - eh šie draugaitis metalistas, feini anyway!
Prieks arī par koncertorganizētāju SMS - "Thank's for the fantastic show, wish a save trip back home"!!! Vo, atitjūds!!!
Noteikti ar prieku atgriezīšos Lietuvā spēlēt - kaut gan nemaz nav tālu jāgaida - 29. aprīlis kopā ar Urskumug Viļņā! GERAI!!!

(1 comment | comment on this)
Previous day (Calendar) Next day