balodis
balodis
.:.....

Jūnijs 2007
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

balodis [userpic]

Es gaidu nākamo gadu, kad varēšu mierīgi parūpēties par to, lai sesijā nebūtu TIK daudz jādara.
Man vajag izpildīt 6 darbus, bet es vēl lasu teoriju par pirmo. Mācības.
sāku pazaudēt savu mērķi par arhitektiem, ceru, ka pēc sesijas atgūšu.
Vēl es esmu šizofrēniķe un man ir labas attiecības ar pasniedzējiem, vēl es nevaru sagaidīt, kad nākošģad varēšu mācīties mehāniku un es dievinu matemātiku. Un vē les neko nesaprotu, ko es izlasu, jo man ir ciets pauris un es visu laiku domāju par kaut ko absalūti neelektrotehnisku, teiksim elektrisku, bet tas ir tikai izteiciens,. bet es esmu nojūgusies un labākais ir tas, ka mani vēl paņems un izmetīs, bet es to nepiefiksēšu, jo būšu aizsapņojusies un paralēli lasīšu pirmo lapu grāmatā.
bet es saņemšos.
Vispār ja, piemēram, Skyhell šito lasa, tad es gribētu nomainīt tēmu un pateikt, ka nevajag piedēvēt savam vīrišķim visu to pareizo un tēvišķo un garlaicīgo, jo vai tad tā ir?
???? Vispār es laikam Tevi saprotu, bet varbūt, ja tu pēkšņi iedomājies, par ieviņu un vēl kaut kādām blondīnēm, kas naski vien apprecētos ar tavu vīrišķi, tad varbūt kaut kāda dzirkstelīte atjaunojas?
Vispār baigā nolaidība ierakties tajās grāmatās, baigi gribas uzsist klačiņu...

Comments

Tu man liki kārtīgi noņirgties =DDD Taisnība jau Tev ir, bet man vienu brīdi likās, ka baigajā tutū viss aizgājis, ka nekas nav labi utt. Bet tagad jau laikam viss labi..
Un par klačiņu Tu tik man paziņo- būšu gatava jebkurā laikā =)
Bet par mācībam neraizējies, jo zinu, ka Tu esi kārtīgs gudrums un visu varums!

:DD Vispār prieks, ka Tev atkal viss kārtībā, jo būtu baigižēl, ja kaut kādu muļķīgu teoriju dēļ.. Vismaz man tas viss par 2 vīriešu tipiem šķiet, kaut kas galīgi...khm-khm!!

nē, nu teorijai jau var neticēt, bet ja salīdzina manas vēlmes un šķiet vēl nesen esošās vajadzības/ izjūtas, tad diezgan precīzi viss tika noraksturots šajos 2 tipos..
Nekas jau nebūtu noticis to teoriju dēļ- es vnk meklēju izskaidrojumu savam sajukumam un garlaicībai.

Manuprāt katrā cilvēkā ir šīs abas puses, bet izskaidrojumam jābūt citam... gan jau, ka ir.