balodis
balodis
.:.....

Jūnijs 2007
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

balodis [userpic]

Jūs to neizlasīsiet nevienā suņugrāmatā - kā iedot sunim zāles - nopērciet vistu sirdis, ievietojiet vienu tableti vienā kambarī, otru - otrajā un skatieties, lai suns jums nenokož pirkstus.

jā, vispār suns jau ir veselāks, paldies ārstei, tabletēm, ķīmiķiem, zāļu ražotnēm, un ja gadījumā es par maz rūpējos par suni, tas nenozīmē, ka man vajag viņu atņemt, liktenis reizēm kaitina ar savu stulbumu.

Comments

kas? KAS? kAs? KaS?
KASSAAASSSA viņai kaišššššš??????????????? =((((

Vispār jā. Viņai uztaisīja analīzes un atklājās, ka leikocīti ir uzpusi vairāk kā vajag. tas itkā liecina par iekaisumu, bet īstas pārliecības nav, tagad dodam zāles, bet suns jau tāds mundrais izskatās:) Šķiet, ka būs ok, drīz atkal ārsam jāatrādās.

vienu brīdi gan jau tā piņkšķēt gribējās - aizved gandrīz veselu suni, vispirms viņu nomoka ar špricēm, tad noskuj vēderu, un beigās sāk runāt par operāciju..

Bāc, izklausās jau pabriesmīgi.. =( Turies! Es par jums ;)

Nu es domāju, ka nav ko uztraukties, skatos uz suni un domāju - izskatās vesels, a ko tie ārsti tur saprot. Šodien noņēma vēlvienas analīzes, man šķiet būs veselais.
Paldies par atbalstu:))))) tas noder, sveicieni no Keitas!

Pie Līvas brauksi? Un ko dāvināsiet?

jap! pie Līvas jā, bet ir tikai 1 ideja, ko dāvināt izklaides centra Go Planet dāvanu karti pa 20Ls (kā nekā viņai 20 ;))- vari pievienoties! =)

Sabužini Keitiņu kārtīgi!!!

Nu jā, tas man gan būtu izdevīgi, varbūt jāpadomā, bet varbūt neko citu neizdomāšu, nezinu, vai braukšu.