balodis
balodis
.:.....

Jūnijs 2007
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

balodis [userpic]
nevienam neuztvert kā personisku apvainojumu (ja nu kas)

Pēdējā laikā gribās muldēt. Pilna pilsēta ar krieviem. Es iedomājos kāda būtu Latvija, ja tajā nebūtu krievu. Tikai nesakiet, ka tukša. Viņiem ir cita mentalitāte. Viņi ir tādi citādāki. Sievietes krievu filmās ģērbjās tāpat kā visi citi cilvēki, bet paskatieties uz ielas - iespīlētā pakaļa, puskažociņš, un kepka. Skaista sieviete, bet par to, ka krieviete nav šaubu. Un vīrieši... visiem uz pieres rakstīts, un lielākā daļa man godīgi sakot riebj. Es, protams, esmu par vispārēju cilvēkmīlestību. Es tikai iedomājos, kāda būtu Latvija, ja tajā dzīvotu tikai latvieši, vai vismaz lielākā daļa būtu latviešu. kāpēc Fizikas konsultācijā dzirdama viena vienīga krievu valoda un aerobikā, ak jā, tāpēc, ka to visiem vieglāk saprast..
pats galvenais - man viņu stils gan ģērbšanās, gan uzvedība riebjās, ja viņu būtu maz, varbūt tas liktos kautkas atšķirīgs un varbūt pat patīkams.
ES TIKAI DOMĀJU, KA BEZ VIŅIEM BŪTU MĀJĪGĀK, protams savā ziņā sāpīgi to teikt.
ja nu kāds šo tekst uztvēris kā personisku apvainojumu pretēji maniem norādījumiem, tad noskatieties kādu filmu pa televizoru, gan jau aizmirsīsies.

Comments

izklausies aizkaitināta!!!
kad varam tikties?

Nūū, gribās jau gan!!! Bet darba daudz.. Un es MAITA esmu visu iekavājusi. patiešām, tākā tādā .. nu kā pie zubrīšiem..
Parasti pēc šitādiem periodiem nāk gurķošanās periods..
Nu, tu droši vien neko nesaprati no tā, ko es te uzsviestoju, bet ceru, ka drīz varēsim tikties, tikai šobrīd visi pasniedzēji ir sazvērējušies un ...Pī

Es visu sapratu ;) Man te tāds pats kā Tu pie sāna, kas uzskata, ka neko nespaspēs un ka viss jāpaspēj!!!

Ziņo, kad laiciņš! ;)

Ek, labi gan, ka saproti!
noteikti drīzumā ziņošu!
Es te tā iedomājos, varbūt Tev darba ir tikpat daudz vienkārši es tāda.. čīkstule.

Neesi tu nekāda čīkstule! Tev noteikti ir daudz vairāk jāmācās kā man, pietam, varu tagad nedaudz uzelpot, jo kursa darbs nu pabeigts un priekšā 2 kont. priekšmetos, kas besī un 1 md kont. priekšmetā, kas patīk.. Tā kā redzi- man jau nekas īpašš nav!
Turies vecā ;)