Nav · laiks. · Ir · tikai · mirkļi · – · ellišķi · sāpīgi · un · dievišķi · skaisti.

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Nu taa arii domaaju. Vai tad meita (8 ar pusi meneshi) buutu tikusi bez klepus, ja pati ar klepu esmu jau nedelju? Shorit piecelas, un nevareja izkrakshkjinaties un ir aizsmakusi. Un ik pa laikam ieklepojas. Pirmo reizi mes ar to saskaramies, negribas ielaist, dakteri sheit ieteiks neko vairaak kaa paracetamolu. Kaa cinaties, jus mammas? Kaadi ieteikumi?
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On October 18th, 2014, 12:08 pm, [info]mes commented:
Vārītu kartupeļu putriņas uz krūtiņām. Ietītas iekš kādas lupatiņas, tā lai nav pārāk karsts.
Vēl vannas istabā(pieņemot, ka tā ir mazākā telpa) atgriezt vai saliet karstu ūdeni, un mentolu/vai kaut vārīt kartupeļus/eļļiņas paelpot.
Vēl var elpot vārītu boržomi ūdeni, labi, ja ir tie elpojamie aparāti(haha, nu nevaru atcerēties kā viņus sauc.. )

Pa nakti uz radiatoriem var likt slapju dvieli(mitrināt gaisu) ar pāris pilieniem ēterisko eļļu..(tepat boots ir nopērkama maza pudelīte speciāla, pa 7-8mārciņām, kas maziem bērniņiem domāta)

Bet jā, inhalācijas, inhalācijas, inhalācijas..

On October 18th, 2014, 12:10 pm, [info]mes replied:
Vēl atceros, brāļa sieva savējem, lika kāpostas lapas apsmērētas ar medu(pavisam nedaudz) pie krūtīm un uz muguriņas. Tā viņa man liekas līdz pat šodienai ar klepu cīnās, neko citu nelietojot, ja nav ielaists līdz bronhītam vai kam citam nopietnam.
[User Picture]
On October 18th, 2014, 01:50 pm, [info]balerina replied:
Hm, paldies! Noteikti izmeginasim kaut ko, pagaidam vinja jutas labi un nav taa isti klepojusi, bet tas varetu ari nozimet, ka tas klepus sezh ieksha un negrib nakt lauka... Biju bootos, bet pavisam piemirsu pameklet eljjas, hmm.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry