Nav · laiks. · Ir · tikai · mirkļi · – · ellišķi · sāpīgi · un · dievišķi · skaisti.

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Taa. Taa pasha raksta autoru gramata jau leeniiteem tuvojas man. Ir tik labi apzinaaties, ka tu taads neesi vieniigais un, ka mazulja riiciibas nemaz nav tavas audzinashas sekas! Ja jau reiz mums ir beerns, kas neiekljaujas nekaados standartos, es gribu maaciities par to veel un veel. 
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On October 4th, 2014, 10:55 pm, [info]mes commented:
Tev bij`smagas dzemdības, ja pareizi atceros? Varbūt ir nevis "audzināšanas sekas vai high needs baby vai vēl kaut kas" bet gan dzemdību trauma bērniņam? Tā osteopātija zinies.. lasu tagad grāmatu par osteopātiju un mazuļiem, tur kā reizi par smagām dzemdībam un kas notiek ar mazuli pēcāk.. un atliek pāris reizes aiziet pie laba osteopāta, kas specializējas bērnu -patijā, un no fussy baby beigās ir viens jauks un laimīgs bērns, kas nemostas no katras skaņas, neuzvelkas traki no pārmaiņām/ikdienas rutīnas izmaiņām utt :)
Protams, mums cita problēma, un tikai pats sākums, bet nu..varbūt ir vērts aiziet?
* * *
[User Picture]
On October 4th, 2014, 11:09 pm, [info]balerina commented:
Protams :) es ari domaju par to un piekritu' ka ar dzemdibu trauma var but pie vainas' bet zini... Tagad ir redzams arii raksturs, ui, un kaa veel ha, jaamegjina viss
[User Picture]
On October 5th, 2014, 04:28 pm, [info]balerina replied:
Jaa, osteopaats buutu nodereejis mums liidz mazaas 5 meneshu vecumam. Nezinu vai tagad tas buutu piemerots. Bet meegjinaat vajag. Pagaidaam es tieshaam varu savilkt ljoti daudz paraleeles, saliidzinot rakstiito un savu meitu.
Vari palasiit, ir interesanti, pat, ja tevi tas neskar ;)

http://www.askdrsears.com/topics/health-concerns/fussy-baby/high-need-baby/12-features-high-need-baby

On October 7th, 2014, 06:35 pm, [info]mes replied:
grāmatā saka, jo ātrāk, jo labāk, bet līdz 5 gadi ir salīdzinoši viegli(grūtāk vecākiem atcerēties visu sākot ar gr līdz šodienai) un efektīvi, lai gan pat pieaugušos reizēm no dzemdību traumām ārstē..

mmm, palasīšu kādā brīdī.. šodien jau nobumbulēta visa diena.. :]

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry