Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

bachata - Komentāri


[info]intheend
3. Maijs 2010 20:03

Šis būs pagarš. Zinu, ka tevi nepārliecināšu, man vnk arī īdzīgs garīgais šodien.
Zini, arī es kādreiz domāju, ka visa pasaule piederēs man. Un daļēji es vēl tagad tā domāju. To sauc par jaunības maksimālismu. Tajā laikā atduršanās pret kaut ko rada tikai lielāku stūrgalvību un vairāk principu. Taču ar laiku tas viss mainās. Zinu, jo esmu to piedzīvojis. Un ne tikai uz savas ādas. Esmu redzējis daudzu cilvēku dzīves. Un jāteic - man par laimi, jo daudz mācijos no citu kļūdām, nevis pieļāvu savējās.
Arī es reiz domāju, ka mana dzīve būs savādāka. Tā protams ir un būs savādāka, bet ne tāda, kādu to iedomājos 16-18 gados.
Man ir 21 gads un es vēl esmu bērns. Un pat šajā vecumā lielākā dala cilvēku tomēr vēl ir bērni. Nē, ne jau par likumu runāju, bet par prātu. Katram sava skola jāiziet.
Arī man bija daudzi principi. Un spītība un pašlepnums. Tie nav pazuduši. Tikai tagad es tos lieku lietā, kā man izdevīgāk un piebremzēju tos, kad vajag, nevis ļauju tiem iet pa priekšu.
Es tevi labi saprotu, jo pats daudz kam esmu gājis cauri un tas ir bijis gana nesen, lai man tas būtu labi palicis atmiņā.
Es zinu, ka visticamāk, šis tevi nekādi ne par ko nepārliecināja, bet kā jau teicu, man šodien īgns garīgais un plus vēl pēc 5 gadiem varēšu šo izcelt gaismā un teikt "es taču teicu" ;)
Bet visā visumā neņem ļaunā šo. Nesaku, ka esi slikta, vnk katram sava skola ir jāiziet

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: