Sep. 11th, 2012 @ 07:52 pm kiš-miš ar rozīnēm...
Current Music: radio 101

Savos vasaras darbiņos liels prieks par kora telpas sakārtošanu! PALDIES jāsaka ikvienai darba rokai, kas pāršķirstīja ap 600 nošu, izveidoja kartotēku, bīdija skapjus, klavieres u.c., ka arī slaucīja, tīrija un vnk palīdzēja, lai es nesajuktu prātā!

Pa ilgiem laikiem palīdzēju mammai veikt sestdienas tirgus maratonu un mani pārņēma šoks! kultūršoks! jutos kā valodu kursos, dzirdēju gan angļu, gan vācu, gan franču, gan itāļu!!! Un tad kad trešā pārdevēja apkalpojot klientu pacēla vai ieskatījās savā iPhone 4 vai 4S (viņus no attāluma grūti atšķirt), tad man vajadzēja apstāties un padomāt!

Tēvu dienā aizvedu savējos uz Basokāju taku! :) Un pēc šodienas tur jau ir bijis arī viss VAK "Latvija" kolektīvs:) Par to paldies Luī:)

Šomēness izdzīvoju dažādas emocijas!!! Nācās pārdomāt dzīves vērtības...Atklājās kas ir īsts draugs, ko nozīmē priecāties, cik ļoti novērtē tādus sīkumus kā elpošana, apskāviens, labs vakars teātrī - smiekli, asaras un vēlēšanās izdzīvot, lai piedzīvotu! Kad saņem piedošanu un otro iespēju tik ātri tas viss aizmirstas, sākas ikdienišķās likstas un kārtējā žēlošanās un kurnēšana...cilvēks ir sarežģīts un nepateicīgs radījums!

Pirmā skolas diena bija vnk "ambilivible":) Jāklausa Laines foršais krusttēvs, kas saka: "Ja gultu no rīta nesaklāsi, visu dienu sev sabojāsi!"
Sākas ar to, ka Lainei visu laiku berž kurpe un mēs kustamies visai nosacītā ātrumā ar apstāšanos. Tuvojoties iecerētajai Bībeles nodarbībai saņemam ziņu, ka viena dalībniece ir aizgulējusies un otra jūtas nevesela (kopā esam 4!). Laine dusmojās, bet beigās tomēr sanākam 3 un kopā pavadītā nepilnā stunda izvēršas aizraujoša un pacilājoša! Tad dodamies skolas gaitās un lekcija, kas sākas 10:15 tomēr sākas 11:00, jo pasniedzējas bērnam problēma ar zobu! Tad stundu iepazīstamies ar ģimenes psiholoģijas pamatiem, tam seko Vagales info par PRAKSI! un iesākusies lekcija netiek pabeigta, jo bērnam jātaisa operācija vai kas tamlīdzīgs! Tā nu atved mūs uz centru, kur pastaigāties nav iespējams, jo tā kurpe taču nebeidz berzt! Tad uzskrienam pāris cilvēkiem virsū (Krista, Liepiņš, Kārlis) pie mūz.akadēmijas! Aizkuļamies uz LMT kur sēžam kādu pusstundu rindā un aizejam prom tā arī nesagaidot savu kārtas nummuru! Mājas - pusdienas - power nap tajā pašā nesaklātajā gultā! Tad pēc bildēm un uz kora sezonas atklāšanu...Vakars gan noslēdzas pozitīvi:) Silta pastaiga ceļā uz mājām, satieku Ērnīti ar vecākiem uzzinu, ka man šodien brīvdiena un pirms gulēšanas skatos smieklīgo seriālu - Cougar Town:)

Šodien atnāca Luī...nu nez, tāda saldsērīga tā jušana, pēc samīļošanas uz atvadām saproti, ka tagad šo cilvēku varēsi apskaut ātrākais janvārī vai februārī paliek tā, ka nevar gaisu tā īsti ievilt plaušās...Bet to ka MUSE koncis ir 13.decembrī man liekas, ka tas tak tulīt jau klāt! Nesaprotu kā tad īsti ir ar to laiku!

Nu ko sanāca man kiš-miš ar rozīnēm?
About this Entry