Jun. 5th, 2012 @ 01:45 pm Velti laiku SEV...
Current Music: Paul McCartney's 'My Valentine'

15 tikšanās reize - priekšpēdējā!
Tā, ka tikšanās datums iekrīt 4. maijā man sanāk kavēties, jo no rīta esmu TV dievkalpojumā, kur dziedam ar ansambli par godu Valsts svētkiem:)
Nokavēju sākuma dalīšanās apli un ierados kafijas pauzē! Tā, ka grupa nav tikusies 3 nedēļas dalīšanās aplis bijis visai garš un iespaidīgs, bet vismaz nenokavēju nevienu uzdevumu!
Pēc pauzes mums liek izdomāt kko kas ir noticis vai, kas ir tikai man vienīgajam! Ja izrādās, ka tomēr vēl kādam ir kas tāds, tad tie sēžas Tev virsū un Tev jāatrod tāda lieta vai notikums, kas Tevi grupā dara orģinālu!
Tad telpā jāatrod kāda lieta, kas Tev asociējas ar Tevi pašu un jāiepazīstina pārējie ar sevi : "Es esmu plaukstoša, smaržīga, skaisti sārtā krāsā tulpe"! Vēlāk šīs visas īpašības ir jāsaka pašam par sevi! Interesanti kā grupa reaģē...
Tad atgriežamies aplī - iztēlojamies vietu, kurā vēlētos šobrīd nonākt. Jāutājumi: Kas tur ir ? Kas esam mēs? Kāda ir vieta?
Es nonācu Stāviņos, ne gluži mājās, bet pie jūras! Pārsteidzošā kārtā pati jūra ir ļoti nemierīga, tāda kā vētra, bet es esmu pavisam mierīga uz to skatoties un jūtos silti un mājīgi, neskatoties uz to, ka tādā vējā man parasti ir ļoti auksti! Sajūta nav tāda, ka esmu viena, jo apziņā noteikti mājās kāds ir, varbūt pat vairāki cilvēki, kas mani sagaidīs! Bet pašlaik esmu pie jūras un baudu iespaidīgo bangojošo vētras skatu!
Tālāk meditācijā izkristalizējas tēmas...ne pirmo reizi grupā notiek pilnīgs haoss:) pozitīvi...smiekli līdz asarām utt., bet nu ir divi pretendenti (Jānis un Marika)! Tiek izvēlēta Marika un tēma - "Ļauties kreativitātei"
Daudz emociju un mākslas šajā drāmā!
Noslēgumā tiku pie savas tulpītes...tūlpītēm:) kas mani iepriecināja - ļoti! :)
About this Entry
Jun. 5th, 2012 @ 03:39 pm Velti laiku SEV...
Current Music: ....

Nu ko pēdējā reize arī jau klāt...
Noskaņojos uz lielo raudāšanu, bet neizrādijās tik traki!
Sākums kā jau iersts - dalīšanās aplis. Vairākkārt izskan frāze, ka sajūta, ka grupa nav redzējusies ļoti, ļoti ilgi, kādu gadu. Pauze arī bija veselu mēnesi!
Pēc apļa atrodam simboliņus ko izvēlējāmies pirmajā grupas tikšanās reizē un liekam tos tādā secībā, kā pirmo reiz, kad tikāmies! Ir interesanti ko atcerāmies un ko vēl papildina Aira no pierakstiem!
Tad ir iespēja piemeklēt kādu atbilstošāku simbolu, kas prezentētu mūs šobrīd! Man ir diezgan lieli pretstati...blakus pirmajai Ziemassvētku piparkūku mājiņai nolieku tīģerīti no Vinnija Pūka, kam rokās tīkliņš ar ko var ķert taureņus...
Pēc kafijas un pīppauzes seko jautājums vai mēs veidojam garās psihodrāmas un cik ļoti esam gatavi iesaistīties, jo visi var izspēlēt mazās viņjetes! Tā, ka grupā valda liela pasivitāte, tad tiek precizētas tēmas, kas atkal ievelkas...un izvirzās Jānis, Dace un Diāna. Sākumā ir Daces drāma par veselības jautājumu, kurā atbilde tiek iegūta, tam seko Jāņa saruna ar māti! Abas drāmas ir kārtējo reizi sevu uzdevumu izpildījušas! Tad dalāmies par piedzīvoto...AAAA...mums paralēli visam procesam ir jāpapildina savs koferītis...Koferī ir bagāža, ceļa mērķis un sadaļas - es ierados, es piedzīvoju, es ņemu līdz!
Nobeigumā mums katram uzdāviņa cibiņu, kurā iekšā tiek ierakstītas grupas domas! Viens no dalībniekiem sēž krēslā, pārējie ir aiz muguras un saka pozitīvo par to, kas ir krēslā! Kā izrādas mani resursi ir: Vitāla, mērķtiecīga, skaista, sievišķīga, skaistas acis, gudra, maiga meitene, trausla, zinoša, tāda, kas uzdrīkstas, garīga, nosvērta, pareizā meitene, daudz sķautņaina, viltīga, bet pozitīvi, mākslinieciska, stilīga, gaumīga, jauka, sirsnīga, labs dubultnieks, mātes meita - piens un asinis, nedzer šņabi no kakliņa (nez vai visi mani tur labi pazīst - autora piezīme...), dziļa racēja, uzdrīkstas riskēt, svaiga, dzidra, ņam, ņam - zemenīte, garšīga!!!

ego uzreiz labāk jūtas:):D
nu ko, beigas ievilkās...vēl pēdējo reizi sasēdāmies aplī un izteicām savas izjūtas, sajūtas...

Sekos izlaidums...16. jūnijā! Tad jau līdz vēlākam;)

p.s. skriešus pie Lāsēna uz slimnīcu ( nabags salauza kājiņu:( )
vakara noslēgumā koncerts Domā ( Vasks un Part ) mazajā kompānijā!
About this Entry