Jun. 5th, 2012 @ 01:45 pm Velti laiku SEV...
Current Music: Paul McCartney's 'My Valentine'

15 tikšanās reize - priekšpēdējā!
Tā, ka tikšanās datums iekrīt 4. maijā man sanāk kavēties, jo no rīta esmu TV dievkalpojumā, kur dziedam ar ansambli par godu Valsts svētkiem:)
Nokavēju sākuma dalīšanās apli un ierados kafijas pauzē! Tā, ka grupa nav tikusies 3 nedēļas dalīšanās aplis bijis visai garš un iespaidīgs, bet vismaz nenokavēju nevienu uzdevumu!
Pēc pauzes mums liek izdomāt kko kas ir noticis vai, kas ir tikai man vienīgajam! Ja izrādās, ka tomēr vēl kādam ir kas tāds, tad tie sēžas Tev virsū un Tev jāatrod tāda lieta vai notikums, kas Tevi grupā dara orģinālu!
Tad telpā jāatrod kāda lieta, kas Tev asociējas ar Tevi pašu un jāiepazīstina pārējie ar sevi : "Es esmu plaukstoša, smaržīga, skaisti sārtā krāsā tulpe"! Vēlāk šīs visas īpašības ir jāsaka pašam par sevi! Interesanti kā grupa reaģē...
Tad atgriežamies aplī - iztēlojamies vietu, kurā vēlētos šobrīd nonākt. Jāutājumi: Kas tur ir ? Kas esam mēs? Kāda ir vieta?
Es nonācu Stāviņos, ne gluži mājās, bet pie jūras! Pārsteidzošā kārtā pati jūra ir ļoti nemierīga, tāda kā vētra, bet es esmu pavisam mierīga uz to skatoties un jūtos silti un mājīgi, neskatoties uz to, ka tādā vējā man parasti ir ļoti auksti! Sajūta nav tāda, ka esmu viena, jo apziņā noteikti mājās kāds ir, varbūt pat vairāki cilvēki, kas mani sagaidīs! Bet pašlaik esmu pie jūras un baudu iespaidīgo bangojošo vētras skatu!
Tālāk meditācijā izkristalizējas tēmas...ne pirmo reizi grupā notiek pilnīgs haoss:) pozitīvi...smiekli līdz asarām utt., bet nu ir divi pretendenti (Jānis un Marika)! Tiek izvēlēta Marika un tēma - "Ļauties kreativitātei"
Daudz emociju un mākslas šajā drāmā!
Noslēgumā tiku pie savas tulpītes...tūlpītēm:) kas mani iepriecināja - ļoti! :)
About this Entry
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if austrumveejsh lists you as a friend.
(will be screened)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.