Sep. 2nd, 2010 @ 09:09 pm jau ir labāk...
Current Music: Black Eyed Peas - I Got A Feeling

Ir divu veidu sāpes...tādas kuras ilgi Tevi neatstāj un palikusī tukšuma sajūta Tevi plēš uz pusēm...un ir tādas, kā, piemēram, pēc labām ballītēm, kad nav vairs izturama tā spiedošā un smagā sajūta kājās, jo kāds sieviešu nīdējs ir izgudrojis augstpapēžu kurpes..:) bet mēs cīnāmies ar abām..! un pašlaik es par sevi priecājos, jo tiešām jūtos labi...kad esi ilgi slims ar vīrusu un mocījies ar temperatūru, tad pienāk tā pirmā diena,kad temperatūras vairs nav un Tavs ķermenis,lai gan izmocīts, bet jūtās labi...ir atkal tā sajūta,ka vari skriet un darīt visu ko vēlies, bet īsti vesels jau Tu protams neesi...tāpēc mūsu mīļās mammas mūs sargā un saka, vēl vajag pasēdēt mājās un kārtīgi saprast vai tiešām ļaunais vīruss mūsos ir iznīdēts...es jūtos tieši tā...LABI:)jau gatava uz visu atkal skatīties ar pozitīvajām acīm un ticēt...un cerēt...un mīlēt!!! apzinos, ka īsti vesela vēl neesmu un ja ātri izlēkšu no gultas un skriešu ārā varu atkal atkrist atpakaļ savā slimībā, bet priecājos par pašu atveseļošanās procesu:)priecājos, ka vairs neesmu apmāta ar domāšanu un meklēšanu, un sevis vainošanu...ka sāku patikt arī sev!

Bet kā lai tagad pasaka, ka manas zāles iespējams spētu novest pie kādas citas slimības...:):D
svētdien aizbraucu pie Smirdoņa...nē :) sest.d. vakarā!! svētdien Alise bija dz.d. ballīte (šampis), vakarā esam Rīgā un ciemos nāk Kristīne ar Didzi (vīns)... Pirmdiena - RSU, kino, vakarā trīs skaistas dāmas iet uz frančiem (vīns), bet frančos (sidrs, alus, varbūt kkas vēl tiešām neatceros...). Otrdiena - RSU, mājās un uz centru...satieku Smirdoni, Ievu un Laumu (vīns ar CocoCola), miniet kur mēs ejam...? uz frančiem:) vakars vnk super...ar meitenēm daudz sēdējām vnk pie galdiņa, bet daudz arī smējāmies ( sidrs, alus, šotiņi, kkas negaršīgs:), kkas garšīgs...un liels mikslis) satiekam arī Mārtiņu..mājās esmu 7ņos! pēc divām stundām man sākās Trešdiena - kino ar Smirdoni un Kristīni, tad tiekos ar Aiju, Mārci, Mārtiņu (vīns), eju uz teātri (alus)...pie Laines un taisāmies ar Smirdoni un Ievu uz Četriem Baltiem Krekliem (vīns)...bet kkā mums bija jāiegriežas frančos :)netieku iekšā!!!!!!!! braucam pēc pases...centrs - mājas - centrs, paldies jānim:)franči (šotiņi), ČBK, kur rindā stāvam ilgāk nekā esam pašos ČBK un atgriežamies frančos:)(šotiņi, tekila, Malibu, alus) trakas dejas ar Ievu:)
par pašsajūtu nesūdzos...nezinu vai mans organisms ir īpašs,jo pohu nav nekur ieskrējusi vai kko sasitusi neesmu un pat šodien, kad pirmo dienu pēc tā visa esmu beidzot mājās un varētu vnk iekrist "Apburtās princeses" cienīgā miegā, es darbojos pamājām un jūtos lieliski...vienīgā atšķirība,ka nedzeru un nedomāju kkur šovakar doties, lai gan pat nedaudz bail iemigt, jo ap 22iem,23iem, kājas pašas varētu meklēt ceļu uz mājām un ka es tik atkal nepamostos frančos ar jautājumu -kas ar mani, kas ar mani??:)

tagad to visu uzrakstot kkā neticās un atvainojos,ja esmu ko sajaukusi,jo tiešām notikumi bija daudz vairāk un daudz kas ir vnk sajucis vai ieslēgts zemapziņā, ko pašlaik nespēju atcerēties...:)Bet paldies manām mīļajām meitenēm un naktsmājām un frančiem:):):)

Septembris sācies!!! un vēl 3 nedēļas priekšā...and party,and party, and party, and pa, and pa, and party...
About this Entry