austraste - melnais [entries|archive|friends|userinfo]
austraste

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

melnais [20. Apr 2005|18:40]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nekad taa ar mani nav bijis.es vienkaashi nekoncentreejos maaciibaam jau ilgaak par 2nedeelaam.tagad salieku draugos dazas bildes iz zetonvakardalas,kas notiek leeni,bet tomeer uz priekshu iet viss:))it kaa dziives jeegu censhos saskatiit,bet gan jau tikshu tam paari un jutiishu,nevis tikai puuleeshos just prieku.izlikties,ka ir idiaali arii saak speeks truukt,taapeec viss jau ir redzams,kas ar mani notiek,maniem klasesbiedriem un mani pashu nez kaapeec paarsteidz,bet citaadi baigi labi viss ir.tas,ka celaa staavoshi beerni,kaadi skolotaaji,viss,kas ir taa kaa tam nevajadzeetu buut-viss mani speej kaitinaat,bet savaldiities biezi vien arii vairs nespeeju.
taa meiteniite,ko izvilkaam no taas kanalizaacijas akas bija veel kaarteejais notikums manu extereemo piedziivojumu sarakstaa,kursh paliek paaraak liels.tas viss ir par daudz.visiem no manis kauko vaig lai izdaru,ar tiem daudzajiem es domaaaju skolotaajus,kuri grib,lai mees buutu peedeejo reizi shajaa skolaa attesteeti veel pirms exaameniem.par tiem muus shodien instrueeja:D gan jau nespikosu,jo es to parasti nedaru.melnc ir taapeec,ka lai ko es teiktu tas ir jaapamato,lai ko dariitu-jaaprot,lai kas notiktu-jaareagee pareizi.es to nespeeju gribeet,taapeec arii nevaru.Riit centiishos to nokaartot kaut arii DZONS pie taa STRAADAA,lai man buutu labaak,bet pagaidaam nav rezultaatu.
pat eksaameni mani taa neuztrauc(tikai nomaac),nekas taads arii nav noticis,tikai,tikai,ir daudz to BET,bet ir arii taa,ka paaraak speeciigi tureejos visam pretii,kas ar mani notika pirms ~meenesha,uzreiz viss bija labi,bet tagad paliek sliktaak un nepaliek labaak.bet buus OK.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]illegal
Date:20. Aprīlis 2005 - 22:01
(Link)
es gribētu tevi satikt.
[User Picture]
From:[info]dat
Date:20. Aprīlis 2005 - 23:56
(Link)
būs būs ok! :)
ar Tevi vispār notiek LIELAS lietas!
& tas i baigi labi! :)
From:[info]laimdota
Date:21. Aprīlis 2005 - 16:59
(Link)
bet zini kas man ir par sodu... PAR KO MAN TQADS SODS!!!!! es atvelkos maajaas un Pupa verkshkj vienaa verkshkjieeshanaa....
PAR KO!