atiitis

war against poverty

Apr. 4., 2013 | 10:07 am
No:: atiitis

Esmu nopietni iesaistijies ciinjaa pret bomzhiem (100% skaidrs, ka tur ir vairaaki, bet veel nemaaku atshkjirt vinjus peec sejas, jo tumshs, un lupatas), kas infestee manas trepjtelpas beeninjstaavu.
Kaapeec?
Vinji smird, pleeshas, piipee, kraac, blokjee trepes ar savu miesu, kad nespeej uzrausties liidz beeninjiem, visbeidzot gremdee apkaartesoshaa nekustamaa iipashuma veertiibu.
Galvenais neizlaist nevienu dienu un trauceet vinju naktsmieru ar pieaugoshu speeku. No saakuma dzinu vinjus aaraa pats, bet peec treshaas nakts paargaaju uz policijas saukshanu. Shoriit menti ieradaas jau otro reizi. Pieljauju, ka vinju brutalitaate pieaugs jo biezhaak es vinjus trauceeshu ar respawnojushos bomzhu trenkaashanu.
Taa kaa man vajag tur pasham uzkaapt un vinjus no saakuma ieraudziit pirms saucu pashvaldiibniekus, un vinji pamazaam saak asocieet mani ar visaam savaam probleemaam (jo paareejie kaiminji speej tikai skalji bljaut savaa slaavu meelee un pret to tie bomzhi aatri vien izstraadaaja imunitaati), vakar nopirku pipargaazes baloninju. Nav efektiivaakais ierocis sleegtaam telpaam, bet ko dariit?

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: