atiitis

Skrieshana

Jan. 30., 2012 | 10:12 am
No:: atiitis

Jau otro reizi bija diivainais sapnis par skrieshanu - taads spilgts un speeciigs (speecinoshs?). Pirmajaa reizee sapnjoju, ka vajag kkur tikt aatraak nekaa vareeju paiet, taapeec saaku skriet. Bet ar to nepietika. Jutu, ka tik un taa nokaveeshu, saaku liekties uz priekshu, paklupu, bet nevis nokritu, bet ar rokaam atspeeros pret grubuljaino asfaltu (Kantora iela, ja kaadam interesee) un sapratu, ka varu tiiri labi skriet uz visaam chetraam. Pat vairaak nekaa tiiri labi - bez probleemaam apdzinu kkaadus ritenjbrauceejus. Seetas mieti un koki taa vien zibeeja garaam. Sajutu savu kjermeni pavisam citaadaak, it kaa buutu jaguaars vai kaads cits kakjveidiigais. Biju nenormaali paarsteigts par shiim jaunajaam speejaam, bet turpinaaju skriet un veiksmiigi paspeeju laikaa. Pamodos atpuuties un ar skaidru galvu.
Otrreiz visticamaak speciaali izsaucu sho pashu sapni, jo gribeejaas atkaartot taas lieliskaas emocijas, kas toreiz paarnjeema skrienot. Nostaajos ielas galaa. Shoreiz nekur nevajadzeeja steigties. Shoreiz es to dariju tikai savam priekam. Praktiski lidoju virs asfalta. Izjutu katru muskulju shkjiedru rokaas un kaajaas, sajutu kaa katrs pirkstgals iekjeras raupjajaa celja segumaa un atsperas naakoshajam lecienam. Mani pildija neierobezhots primaals speeks.
Karoche peec shitaa visa saaku nedaudz saprast indiaanju toteemu tradiicijas. Kaut gan joprojaam domaaju, ka mans dveeseles dziivnieks ir panda :))

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: