atiitis

VzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAHH!

Jan. 25., 2012 | 02:13 pm
No:: atiitis

Shodien biju pie zobaarsta. To vietu, kur agraak gaaju, pirms kaadiem 3 gadiem aizveera, un kopsh taa laika vairs nebiju apmekleejis dentaalos darbonjus.
Kaa jau varbuut ieprieksh biju mineejis, izraadijaas, ka NeoLauras maate straadaa Beernu Zobaarstnieciibas polikliinikaa, un Laura mani tur pierakstiija, jo vairs nespeeja skatiities uz manaam sarkanajaam smaganaam un dzeltenajiem ilknjiem :)
Izraadijaas, ka buus jaamaina visas baltaas plombes, kas pa gadiem paspeejushas apdrupt (atshkjiriibaa no desmitgadiigaa metaala dziljaak mutee). Vietaam pat tajos apdrupumos ieviesies kariess, kas arii jaaapkaro. Tad veel pie higieenista jaaiziet smaganas paaakjeet. karoche ir ko dariit :) Shodien jau atstaaju 40Ls par 2 zobiem.
Patiikami tomeer, ka muusu tehno.civilizaacija ir padarijusi sho procesu maximaali pacieshamu. Neforshi bija tikai liidz narkozes ievadiishanai. Daljeeji arii taapeec, ka blakus kreeslaa viens siicis breeca taa it kaa vinjam dveeseli rautu aaraa (un koda aarstam pirkstaa ofc).

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: