atiitis

Fkn roleplayeri

Dec. 2., 2011 | 11:03 am
No:: atiitis

Baisi ilgi neko neesmu rakstījis. Nesaprotu pat kāpēc. Nav tā, ka nekas interesants nebūtu noticis. Gluži otrādāk... varbūt vnk laiks kļuvis mazāk (paldies Laurai un Skyrimam par to).
Ņemsim kaut vai vakardienu. Vakar Alā bija EPIC FAIL!
Precīzāk, pašā Alā viss bija ok. Pasūtīju vienu medalu, kas Latvijā ir jaunums. To ražo tā Iļguciema firma, kas visus tos kvasus, porterus un veselības dzērienus. Tāds limonādīgs bija, un it kā vispār bez grādiem. Bet Axai taisnība - baigi viltīgais :) nemanot dod pa galvu.
Domāju, palasīšu svaigi iegūto Ņikonova grāmatu, pagaidīšu Inxu, jo nevienu pazīstamu, izmetis goda apli pa visām zālēm, tur neredzēju. Tad mani vēl pie letes atrada Zane. Izlēmis par sliktu Ņikonovam, pievienojos viņas galdiņam, kur vēl bija 4 cilvēki, kurus nepazinu. Papļāpājām, atnāca Inx, Žanete ar Axelu, vēl pāris cilvēki. Īpaši ilgi gan tur nepalikām, jo dažiem labiem gribējās ēst, tāpēc devāmies uz pelmeņiem, kur šo vajadzību var apmierināt lēti un efektīvi.
Neskatoties uz sātīgo pelmeņu piedāvājumu, Inxam vēl gribējās kko saldu uz sāpošās dvēseles uzlikt, tāpēc devāmies uz Makdonaldu. Tur, kamēr vieni pirkās, aizskrēju uz tualeti, un, kad nogāju nopirkt saldējumu, visi jau bija sasēduši augšā un kko gremoja.
Stāvu rindā un pēkšņi mani uzrunā viena meitene - čau, vai mēs neesam tikušies? Skatos un nevaru saprast - tāda generic blondīne, kādas Rīgā simtiem skraida apkārt, ģērbušās pēc vienas modes. Karoče nekādas īpašas pazīmes viņai nebija (like, I dunno, koka kāja, lol). Arī viņas draudzene tāda... nu nez kā aprakstīt, nepievēršu tādām uzmanību (Ceru, ka neviens šo aprakstu neņems ļaunā. Zinu, ka visi cilvēki ir special un unikālas personības, vnk es visādas sīkas nianses pēc kurām cilvēki (laikam jau) ikdienā atpazīst viens otru uz ielas parasti iegaumēju vēlāk nekā citi).
Sāku uzskaitīt dažādas vietas, kur mēs varētu būt tikušies, un vienā brīdī pajautāju - Zviedrijā? Viņa tāda - jā!
OK, es pajautāju vēl pāris jautājumus par to pasākumu un pārliecinos, ka acīmredzot tiešām viņa ir bijusi tajā kompānijā, kurā es pirms diviem gadiem braucu uz Stokholmu. Kāpēc gan ne? Tā kā neesmu ne bagāts, ne slavens, tad neredzu nekādu iemeslu kāpēc lai šādi satikts cilvēks man melotu. Parunājām biš un gāju augšā. Aiz muguras dzirdēju viņu smieklus. Well, biju iedzēris, tāpēc daudz par to neuztraucos, jo zinu, ka mani alkohola ietekmētie dialogi mēdz būt apkārtējiem visai smieklīgi. Pateicu vien Inxam, ka nejauši sasmīdināju pāris meitenes. Jā, viņu smieklus varēja dzirdēt pat augšstāvā.
Pēc brīža pamanīju, ka viņas abas arī iet augšā, Mēs bijām apsēdušies pie visai liela galdiņa, tāpēc aicināju viņas piebiedroties mums. Viņas arī apsēžas. Ēdam, es ar viņām cenšos uzturēt patīkamu sarunu, iesaistot arī pārējos, kuri protams viņas nepazīst. Baigi forši, jokojam un tā.
Tad viņas saka - ok, mums jāiet, mūs pie Operas tur savāks, bla bla... labi viņas aiziet.
Inx tāds paskatās uz mani un saka - Ati, no way, ka tava atmiņa ir TIK slikta.
Es - wat?
Un Inx savā mobilajā parāda pāris bildes no pasākumiem. Ārprāts! Tā blondā taču ir Inxa jaunā draudzene, kuru esmu redzējis gan Alā, gan tusiņos, gan fkn vakariņās pie sevis pirms kādas nedēļas! Un tā otra ir viņas draudzene, kuru arī vismaz 3 reizes esmu saticis.
Karoče visi (gandrīz?) pie mūsu galdiņa labi pazina abas meitenes un speciāli spēlēja viņām līdzi! Zinat kā, parasti gadās vismaz viens cilvēks, kurš nesaprot prikolu un saka kko tjipa - paga paga, bet tās taču ir..., un pārējie viņu sāk nežēlīgi bakstīt ar elkoņiem. Bet šoreiz tā nebija!
7 cilvēki pusstundu mani vazāja aiz deguna! Tas bija lieliski. Fkn roleplayeri :))

UPDATE:
Lauras reakcija, kad vinjai sho pastaastiju :))
:
ej tu nost, ATI! viņa mazgāja traukus pie tevis, taisīja ēst, mēs kopā gājām ārā pīpēt un viņa sēdēja tev pretī pie galda!!!!!!!! COME ON!!!

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: