Astora

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Centos turēties līmenī, demonstrējot paraugmeitenes statusu, biju tas labais, mīļais un pūkainais ,kad aizejot aiz stūra saprotu, ka tas viss ir bijis tikai viena skaista maska, sagribas pat vienatnē aiziet un piedzerties, lai pateiktu, ka manī nav nekā no tās labās, jaukās un pūkainās, bet gan riktīgs monstrēns, kas dzīvo sev ,savās interesēs un tiem, kas viņu ciena un mīl.
....
Un jā, šodienas saruna par to, ka manas biedrenes ar ko beidzu skolu, sadzemdējušas sīčus un mokas, man lika nodrebēt šausmās, lai piedomātu pie tā, ka bērni ne ātrāk par 30. ja dzīvē ir tik daudz labu lietu, piedzīvojum un pasākumu, kāpec sevi lieki piesiet? Nu nesaprotu to nekādīgi. Lieka dzīves bojāšana diviem un laimīgs neviens. Lai upuris paliek citiem, vēl es jauna, man japadzīvo un tā nedaudz krietni jāuzdzīvo . [kad nākamais reālais pasāciens? Hmm... ;)) ]
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 7. Jūlijs 2006, 00:51, [info]kleksis commented:
pareizi, nav ko b';ernus radīt pirms laika
* * *
[User Picture]
On 7. Jūlijs 2006, 12:22, [info]mesmerize commented:
Jaunība ir jāizbauda un pēc tam var sēdēt mājās ar bērniem! Agrāk gan norma bija, ja apprecas 18 gados un apbērnojas arī ap 20! Tagad viss ir savādāk! Un labi, ka tā!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry