Astora

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
visi runa, ka notiek brinumi ,labas lietas un tamlidzigi, jau gadus 11 gaidu, kad piepildisies mans muzsenais sapnis. bet nonaku tikai dilemmas priekshaa, pat 11 gadus lolots sapnis jau no berna kajas ir nepiepildams, kaut nedz nekas taaaads parlieku nepiepildams tas nav.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 7. Maijs 2006, 14:27, [info]merily commented:
Bet notiek tak. Mēs tik, doemžēl, nemākam bieži tos saskatīt un nemākam būt patiesi laimīgi un pateicīgi :/
On 7. Maijs 2006, 15:04, [info]astora replied:
bet tik ljoti ljoti ljoti es to esmu velejusies, izmisigi, cerigi, specigi. un nekaa. sliktas domas vienmer piepildas, labas pa retam un sikos. nez kas pie taa ir vainigs.
On 7. Maijs 2006, 16:09, [info]merily replied:
MMMhm, cik labi Tevi saprotu. Es arī izmisīgi vēlos, nujau vairs ne tik ļoti; tā dīvaini. Man tas notiek gadus 10 laikam, šī vēlme; tagad esmu sapratusi, ka šie 10 gadi bija vajadzīgi, lai es mācītos un uzkrātu pieredzi, mācītos paskatīties uz savu vēlmi, spētu to apjēgt. Tagad ir pienācis laiks, kad man ir jāskatās, ko ir jāmaina, kas ir jāiemācās un kas ir jāsaprot.
Viena manis izdarīta atziņa - man vēl kaut kas ir jāsaprot un vēl kāds ceļa posms ir jānoiet, lai mana vēlēšanās piepildītos, kamēr es to neizdarīšu, tikmēr tas vienkārši nebūs noticis. Es pati neesmu radījusi labvēlīgus apstākļus, lai šī vēlme piepildītos.
Padomā par to.
Man palīdz krāsu terapija, es krāsoju un zīmēju; nu ja un atteikšanās no alkohola, tā vietā meditācijas. Tik daudz atklāsmju, tik jāļaujas.
Nu turies, lūdzu! Tu nedrīksti padoties!!!!!!!!!
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry