asorti - [entries|archive|friends|userinfo]
asorti

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[18. Feb 2010|23:27]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Trešdien bija pelnu diena un sākās 7 nedēļu gavēnis pirms lieldienām. Šodien mana apņemšanās neēst gaļu, nēēst pēc sešiem, neest cepumus un baltmaizi, nelietot alkaholu un dažš par mani ņirgājas vai tad seksa arī nebūs,.....brokastis needu pusdienās ēdu lašmaizītes ar graudu rupjmaizi, smaidot par jauko gaveeni, vakariņas nepaspēju uzēst liidz sešiem, 10 vakaraa pierijos piparkuukas...nu kaapeec man nav gribasspeeka.
jau pusgadu kaa atmetu piipeeshanu un tagad to kompenseeju ar saldumiem, mjaa jau celuliits saak paraadiities, jauki.... un es nevaru pagaveet, jo nav motivaacijas celuliits pie pakaļas, ja tas paraadiitos uz sejas, tad gan buutu motivaacija:)
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]kalacakra
Date:22. Februāris 2010 - 20:47
(Link)
Sasmeejos par to celuliita dalju. :)

A es par vegaanu paarveershos. Needu neko kur iekshaa piens, sviests vai jebkaads dairy product. Un vingroju seshas piecas dienas nedeeljaa. Un krosu skrienu.:) Un motivaacija?Gribas dziivot briivi. Godiigi teikshu, nekad muuzaa neesmu bijusi tik "high", kaa kokaiinu sarijusies, taada skaidriiba un nevienu mirkli fiziski smagi nav, jo ne tie suudi pie bariibas vada sieninjaam pielipushi, ne arii jaabeedaa par nomociitiem dziivniekiem..
Kaa izklausaas? Traki? Nemaz ar ne. Esmu paarlaimiiga. :)
[User Picture]
From:[info]asorti
Date:6. Marts 2010 - 11:32
(Link)
Nu tu dod,...un ko velc kajās dermantīna zābakus:)...šinī ziema īsti piemēroti.....nu nezinu kapec tie vegāni neēd to ko zaļēdāji dod...jāsaka, ka piens man riebj, bet bez biezpiena nu nevaru iedomāties:)
un vingro, skrien..jee gribeetu Tevi satikt, ļoti:)
aizsuutiiju uz tavu e-pastu telefonus:)