zhora @ :
Visi procesi ar skābekļa piekļuvi, tas ir, jāapsedz nevis ar vāku, bet marli, kafijas filtru, virtuves dvielīti, lai elpo, bet mušiņas netiek klāt. Sidra raudzēšanai vajag siltu telpu, etiķim arī. Kad jau gatavs un iepudeļots, tad var vēsumā nolikt.
Man tikko divas siltumā glabātas pudeles ar tējas sēni uzgāja gaisā. Bet tur spiediens, biju salicis ar krustnagliņām, mārdadža sēklām, ingveru, u.c. un hermētiski noslēgts uz uzgāzēšanos. Pudeļu stikls par plānu, glabāšanas t par augstu. Ar etiķi tas nedraud, tur nekādu spiedienu.
Man tikko divas siltumā glabātas pudeles ar tējas sēni uzgāja gaisā. Bet tur spiediens, biju salicis ar krustnagliņām, mārdadža sēklām, ingveru, u.c. un hermētiski noslēgts uz uzgāzēšanos. Pudeļu stikls par plānu, glabāšanas t par augstu. Ar etiķi tas nedraud, tur nekādu spiedienu.