Asiize

[info]zhora @ 10:31 am: Visi procesi ar skābekļa piekļuvi, tas ir, jāapsedz nevis ar vāku, bet marli, kafijas filtru, virtuves dvielīti, lai elpo, bet mušiņas netiek klāt. Sidra raudzēšanai vajag siltu telpu, etiķim arī. Kad jau gatavs un iepudeļots, tad var vēsumā nolikt.

Man tikko divas siltumā glabātas pudeles ar tējas sēni uzgāja gaisā. Bet tur spiediens, biju salicis ar krustnagliņām, mārdadža sēklām, ingveru, u.c. un hermētiski noslēgts uz uzgāzēšanos. Pudeļu stikls par plānu, glabāšanas t par augstu. Ar etiķi tas nedraud, tur nekādu spiedienu.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba