kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, May 18th, 2011

    Time Event
    12:32a
    Kaut kāds sūda paraksts
    "Līdz laikraksta maketētājam, kurš strādāja tikai otro dienu, bija nonākusi gatava laikraksta lappuse, kurā vajadzēja ielabot drukas kļūdas un nodot ražošanai. Viens no maketētājiem ieraudzīja, ka fotogrāfijai nav pievienots fotoparaksts, kas tolaik atbilstoši koncepcijas bija obligāts. Tad nu trūkstošā paraksta vietā viņš ierakstīja pagaidu variantu — "kaut kāds sūda paraksts". Īsto variantu vajadzēja ierakstīt žurnālistam, publikācijas autoram, taču šo "pagaidu variantu" neviens tā arī nepārrakstīja. Un laikrakstā tieši tā arī tika nodrukāts... Vienīgi jāpiebilst, ka fotogrāfijā ar "kaut kādu sūda parakstu" bija redzams toreizējais Latvijas premjers, kurš paraksta svarīgu līgumu ar savu ārzemju kolēģi,"...

    Tas bija citāts no Vakara ziņām, Autors: Ieva Valtere, Datums: 21.12.2006 Rubrika: »VAKARA ZIŅU« TOPS


    Lūk, es šodien izrīkojos analogi, tik mazākos mērogos, un laikraksta funkcijas pildīja ielūgums uz pasākumu. Uzrakstīju uz vāka trīs pieklājīgus variantus vienu zem otra ar mērķi, ka tiks atstāts labākais. UN, lai dzīve nešķistu tik pelēka (turklāt tur bija vieta), kā ceturto pieliku kaut ko no @#$% sērijas. Aizsūtījās visi.
    Un dzīve acumirklī kļuva krāsaina.
    8:19p
    labas zināšanas.
    Cirslīts jau laiku sēž bez darbiņa, bet maizīti gribas un tad nu cītīgi tiek meklēts. Tiek atrastas trīs vakances, divas ar vienādiem amata nosuakiem, viena pavisam kas cits. Tai vienai atšķirīgajai tiek uzrakstīts smuks e-pastiņš, nosūtīts arī. Cirslīts domā - neies pārrakstīt, izlabos amata nosaukumu un nosūtīs, bet pirkstiņi līki un tikai pēc nosūtīšanas cirslīts pamana, ka vakances nosaukums palicis no iepriekšējās vēstules. Tad nu kāds saņems e-pastu ar teksu "Pielikumā nosūtu CV ar pieteikumu vakancei (kāda nemaz šim uzņēmumam nav) [..] ir ļoti labas prasmes un zināšanas darbā ar datoru."

    << Previous Day 2011/05/18
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba