kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, July 17th, 2009

    Time Event
    10:04a
    Vakariņu smalkmehānika.
    Cirslītis atbraucis no Galvaspilsētas, uz ātru roku darina sev vakariņas. Kazlēni vīna mērcē, pildītas stores, visādi tur cukīnī un citi sarežģīti nosaukti gurķi vai no jūras izvilkti posmkāji cirslītim par sarežģītu. Arī diezin ko negaršo, ja godīgi. Uzceps iegādātas "cepamdesiņas", kas nedaudz atgādina baltos zalkšus, uzsildīs sautētus kāpostus da pieceps pārīti olu.

    Izņem no iepakojuma tās desiņas, samet uz pannas, aizskrien uz istabu pārģērbties un tā. Pa ausu galam dzird cepamdesiņām neraksturīgas skaņas. Ieinteresēts pieiet pie pannas un caur tās stikla vāku redz, ka šie bālcīsiņi drudžaini gorās, raustās un izskatās visādi savādāk agresīvi noskaņoti. Rauj nost vāku, gatavs ar dakšiņu nemierniekus nodurt..izrādās, šīs smalkās bālo zalšu radinieces, pirms met uz pannas, bija jāatbrīvo no celofāna apvalkiem, kurās tās nezkālab iepakotas.
    7:25p
    Viltīgās (balkona) durvis
    Cirslītis dodas revidēt čoma ledusskapi, jo tas pirms pāris dienām aiztesies uz siltajām zemēm kāreiz todien, kad viņam elektrība pazudusi.

    Nu, elektrības nav joprojām, ledusskapis izrāda tendenci viegli rūgt un dvakot, cirslītis godīgi saliek visu dzīvo miskastē un iznes. Pārbauda vēl, vai vecie padomju tipa korķi kāpņu telpā nav nomaināmi, Secina, ka h**tusapratīsi, jo nav jau saprotams, vai izmēģinātie rezerves korķi ir strādājoši, un taisās prom.

    Pa vidam ar visu savu ričuku, daudzajām liekajām saišķī nesaliktajām (ibo puslauztas) dzīvokļa atslēgām acīmredzot aizmirst dzīvoklī mugureni ar naudu, pasi un citiem pričendāļiem. Tad, kad noklaudz iekšdurvis, cirslītis sāk meklēt pa nošļukušo šortu kabatām dzīvokla atslēgas un ar vieglu izbrīnu un neizpratni secina, ka no 3 ir palikušas tikai 2. Pie tam tā, kuras trūkst -- iekšdurvju, puslauztā -- ir vienīgā, kura aizcērtas pati no sevis un vaļā nāk tikai ar slēgšanu.

    Tagad cirsllītis sēž un gaida atslēgmaistarus un cer, ka nebūs jāmaksā īpaši vairāk par 10 dienu iztikas naudu.

    << Previous Day 2009/07/17
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba