kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, May 9th, 2009

    Time Event
    12:15a
    Izklaidība vulgaris
    Cirslītis vakarā noguris, ņem ārā kontaktlēcas un vecās ar visu šķidrumu izlej blakus glāzē jo līdz vannas istabai iet slinkums. Nākamajā vakarā cirslītis priecīgs par pagājušo dienu, ielej glāzē minerālītii un attopās, kad uz mēles sajūt kaut ko gumijainu. Morāle - pirms dzert minerālīti, paskatīties vai tur jau nepeld vakardienas kontaktlēcas.
    12:16p
    cirslīša brīvdienas
    Cirslītis šorīt pamodās brīnišķīgā noskaņojumā, jo visa famīlija beidzot ir pametusi Rīgas apartamentus, devusies uz laukiem un atstājusi viņu šeit vienu pašu [den bij` laiks!]. Cirslītis sapriecājās, ka virtuvē uz galda noteikti atstāta kāda izdzīvošanas finanse, ka varēs tagad klausīties savu mūziku daudz un dikti, nākt vēlu mājās un, vienvārdsakot, darīt to, ko vēlas.
    Cirslītis aizgāja līdz virtuvei, atrada solītos latus, sāka gatavot sev brokastis un izdomāja, ka pie reizes gribēs palasīt "Sestdienu". Uz ledusskapja atrod pastkastītes atslēdziņu, taču nākamais solis - dzīvokļa atslēgas.

    Šai brīdī cirslītis atcerējās, ka savas atslēgas vakar atstāja fotoaparāta somiņā, taču - kā tam būtu jābūt šādos gadījumos - somiņa aizceļojusi famīlijai līdzi uz laukiem. 170 km attālumā.

    Tātad cirslis paliek mājās, pārtiek no nekā, nesagaida hokejistus un neaizved velosipēdu pielabot. Cirslim mājās nav pat kartupeļu, turklāt tai nelaimīgajā somiņā palika viņas vitāli svarīgais rasējamzīmulis.

    << Previous Day 2009/05/09
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba