kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, February 5th, 2008

    Time Event
    2:22p
    atslēgas
    šodien cirslītis ejot uz darbu atslēdz ārdurvis, iziet koridorā, papriecajas par strauji ritošo ārējā gaiteņa remontu un pēkšņi attopās, ka aizvērtās durvis nevarēs aizslēgt, jo atslēgas nava.
    pačamdījies pa kabatām, somu, cirslītis iemetās atpakaļ istabā un izvanda parastās atslēgu liekamās vietiņas. Nekur nav. sašokējies domā, kur nu būtu varējis vakar mājāsnākot nolikt atslēgu. Darbs lēnām tiek kavēts un majā sāk valdīt arvien lielāks haoss.
    tad pēkšņi pār cirsli nāk apskaidrība - kā atslēgas var būt pazaudētas, ja ārā ejot durvis tika ATSLĒGTAS! Cirslītis metās pie ārdurvīm un protams, re ku ir atslēgas, ieliktas durvju iekšējajā slēdzenē.
    Kopējas scēnas ilgums: ~15 min.
    3:04p
    Cirslītim zvana ugunsdzēsēji, saka, ka es esmu aizmirsis izslēgt gludekli, es biju kā "ko? man nemaz nav gludekļa", bet tad atcerējos, ka vakar pārnakšņoju pie savas vecmāmuļas (vienkārši tuvāk darba vietai).
    3:55p
    Cirslītis ir jauks un sataisās aizvest mazo māšeli uz kino. Un pie reizes ienest pie cirslīša mammuča ar kafiju nolieto gultasveļu izmazgāt. Tā nu cirslītis sastūķē visu veļu veļasmašīnā, izslēdz un, aidā, ar māsu uz kino.
    Cirslīc ar māsu atgriežas un sāk vilkt gultasveļu laukā no mašiņa. Izvelk brūnraibo segas pārvalku un varen priecājas - redz cik šodien sausa izgriezusies - teju kā sausa! Parasti veļasmašīna tā švaki izgriež - laikam mammucis būs meistaru saucis. Velkot laukā balto palagu, cirslīc tā vairs nedomā - palaga vidū joprojām vīd tas pats varenais kafijas traips. Cirslīc mašiņu gan bija ieslēdzis, bet uzstādīt programmu gan piemirsās. Tā nu cirslītis uzkavējās pie māšuka vēl divas stundas un stibija mājās slapjo veļu.

    << Previous Day 2008/02/05
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba