kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, August 13th, 2007

    Time Event
    12:51p
    Pazīstu cirslīti, kurš reiz sporta nometnē kāpjot pa kāpnēm aizķērās aiz savas kājas un izmežģīja roku. Sporta nometnēs ir tas aizliektais kodekss būt tizlam.
    2:21p
    cirslītis veikalā
    cirslītis stāv rindā, ar karti nopērk trīs sidrus un traucās satikt draugus, pusceļā sāk domāt.. kur es ieliku sidrus, vai tiešām viņi ir mugursomā?!? un protams, ka nav. cirslītis aizmirsis ielikt somā...
    cirslītis traucas atpakaļ uz veikalu un tur tie stāv malā un gaida cirslīti.
    2:38p
    Cirslīši spēlē Alias
    3 cirslīši spēlē Alias. Cirslītim Nr.1 jāskaidro vārdi "Cietuma dumpis". Cietumu viņai izdodas izskaidrot, bet tad seko vārds dumpis:
    nr1: Sinonīms sacelšanās, streiks...
    abi cirslīši min min, bet nu nekādi.
    Cirslīts nr.1 izdomā izmantot līdzības: Nu, tā kā tam aktierim vārdā, slavenajam, nu Uldim.
    pārējie cirslīši sašutuši: Streips? Bet viņš taču nav ne aktieris, ne Uldis! Ko tad Tu skaidro?
    2:39p
    Auskariņi
    Iz cirslīša pagātnes dzīlēm jeb kā viņš pie auskariem tiek.
    Ir jaunā gada pirmās dienas, un cirslītis grib auskarus kā zīmi jaunai skaistai dzīvei. Tb, iešauj cirslītim viņus. Nelielais miesassods, dabiski, nepaiet bez ekscesiem.
    Tak jau sevi par drosmīgu būtni cirslītis uzskatījis ir. Taču, ieeimot attiecīgā kabinetā, bet visvairāk - šaunamo rīku ieraugot, sazin kāpēc pāri pār miesu krusteniski i iedomu vaguļi sāk tecēt, i rokas trīcēt, i elpas aptrūkties. Ja nu vēl šīs šaušalas cirslītis paturētu pie sevis, viss notiktos puslīdz labi. Tak nē, vajag viņam vērt muti vaļā un skaļi par to runāt.
    Dabiski, kosmetoloģi piemeklē līdzjūtības vilnis, un cirslīša uzturēšanai pie pilnas apziņas top plaši atvērts logs. Taču nav noslēpums, ka arī nabaga cilvēku pārņēmusi aizdoma - ja reiz šite ieradies cirslītis tā satraucas un tik nervozi ap tuvākajā rādiusā esošiem priekšmetiem knibinās, auskaru iešaušana, nudie, nekas vienkāršs nebūs.
    Protams, to visu cirslītis nesaprātīgi saasina ar lūdzošu čukstu, ka varbūt šoreiz būs vien izmēģinājuma tikšanās, bet auskarus vēl nevajag.
    Tak jau beidzot cirslītis saņemas un pa starpām tiek pie viena auskara, kura ievietošanās auss ļipiņā pa vidam satraukumiem un plašai runai par to, cik šausmīgi tas būs, ir pat nemanāma.
    Diemžēl tikām nabaga kosmetoloģe sabiedēta tiktāl, ka notiek nenovēršamais - spiežot piščika mēlīti, lai caurdurtu otru cirslīša ausi, notrīs roka un notiekas kļūme... Nē, nav sienā glīta nagliņa iedzīta, kur glezniņu pakārt, nedz arī kaimiņmājā rāmi dusošais kaimiņš palicis bez acs. Tak tomēr rādās, ka šāviens izdarīts, auskars nav ievietojies paredzētajā vietā, tomēr arī piščiks ir cirslītim tik stingri pienaglojies, ka nav nekā no auss nosti dabūnams un cirslīša īpašumā gluži vai likumsakarīgi nonācis.
    Taisni tajā brīdī šaušalu apogejs piemeklē arī nabaga kosmetoloģijas sfēras pārstāvi, kas panikā sāk šaunamo aparātu raustīt, radot pamatotas aizdomas par cirslīša auss pārceļošanu savukārt salona īpašumā. Nākas situāciju stingri ņemt zem kontroles, uz atvērto logu un tātad pieejamo svaigo gaisu norādi dot un lūgt mazliet savaldīties, jo ausi tomēr cirslītis izlemj paturēt sev.
    Nu ja, pēc neilgas knibināšanās, kuras laikā rodas ideja par pažarnieku saukšanu, kuri atbrauktu ar vissmalkāko slīpripas zāģīti un mašiņu nost no auss nozāģētu, tas beigās apžēlojas un atlec pats.
    Dabiski, pēc pārdzīvotā atkārtota auskariņa iešaušana cietušajā ausī izliekas nieka vērtē, un taisni tā arī notiek. Knakts, un auskariņš ir iekšā, tāāāāāčūūūū.... ar spalgu džinkstu kaut kur kabineta tālēs aizspindz tā ķepiņa. Un nav atrodama nepakam!
    Bet nu risinājums ir jelkurai situācijai. Un tā arī šoreiz plauktā atrodas rezerves auskariņu pāris, kam nu vajadzīgais priekšmets top nolaupīts un cirslīša auss aizmugurē pieskrūvēts.
    Nu, jā, un tātad cirslītim ir mazi, smuki, mirguļojoši auskariņi, un rokas ar drīz beidz trīcēt - nepaiet ne stunda!
    3:20p
    cirslītis veikalā 2
    cirslītis veikalā (tajā pašā) pērk sidrus (jā, atkal) un krāmē tos somā, jau taisās doties prom, un tad sadzird vīrieti, kas rindā stāvēja aizmugurē - Djevuška vam kašeļok njenada?! un protams cirslītis maku jau aizmirsis un letes, kur parasti dot parakstītes uz čeka.

    << Previous Day 2007/08/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba