= Krīzes laika relativitātes teorijas = - Komentāri

About Komentāri
Twin peaks'ed (ar nelielu atkāpi)24. Janvāris 2010 - 01:17
Mūsu ubuntu centra neta termometrs rāda - Pilns mēness, tīras debesis, temperatūra : -23oC Pusviens. Nakts. Bebis čučā - pele saķērusi iesnu. Vakar no rīta istabā bija +11oC.Ejot pa ielu sapratu, ka stay-up zeķes šim laikam nav piemērotas - bija aizdomīga sajūta, ka apenes sāks viegli kraukšķēt.Daži sintētiskie materiāli tāpat kā polietilēns mīnusos mēdz sacietēt. Apsveicām meitiņas tanti@dz.d. Kamēr bijām prom, māja , protams kā ledusskapis.

Enīvei, beigšu anglisko laika reportāžu. Lai kliedētu aukstumu vismaz prātā novilkām Twin Peaks gold edition un ievadfilmu ( seriāla nobeigumu) "Fire, walk with me". Skatos un baudu. Linčš ir ģeniāls šī vārda tiešākajā nozīmē. Lai arī, iespējams, daudzi teiktu, ka filma ir šiza un blablabbla... tie noteikti būs tie cilvēki, kuri visu skatās virspusīgi, neatceras iepriekšējās sērijas un DETAĻAS . Tik daudz teikumu, tik daudz zīmes mīklai...yummy! Neatņemdamies esmu dienas laikā noskatījusies 7 sērijas un arī sākuma-gala filmu. Žēl, ka tika uzņemtas tikai 2 sezonas.
Lielajām masām droši vien kļuva a-par šizu, b-pārāk inteliģentu, c - parādījās kāds "common" patiesības grauds? Trīs dzīves dzīvojošā un mirusī Lora Palmere... Vesela čupa dīvaiņu ar skeletiem skapī, kuri salaiž viens ar otru ( arī tie skeleti) un tad vēl vājprātā optimistiskais aģents Kūpers... Neesmu vēl tikusi līdz viņa skeletiem.
 Ak jā, ir tik patīkami, ka tie ir 70 - 80tie gadi! Aizvēsturiski telefoni, centrāle un tikai 1 dators BEZ interneta AMERIKĀ FIB !!! Klasiski sakari. BEDRE :) Tas priecē.

Un tomēr: visas atbildes visam ir šeit:

Through the darkness of future past
The magician longs to see.
 One chants out between two worlds
 Fire walk with me.

Vēls jau. Došos izbaudīt sapni/realitāti aiz laika robežām savā gultā. Saldus sapņus!
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba