= Krīzes laika relativitātes teorijas = - Komentāri

About Komentāri
Vecgada vakarā... nedaudz par sektantiem un ienākumu vairošanu jaunajā gadā.31. Decembris 2009 - 16:30
Jā, jā arī VIŅI neguļ. Tie, kuri nemanāmi vazājas pa ielām, iejūk pūli, Un TAD... pienāk klāt uz ielas, pieplok pie Tevis un 20 cm attālumā no deguna ar daudznozīmīgu skatu ielūkojas jūsu acīs: Vai jums ir Bad-av-gīta? Tā nes sevī dievišķo patiesības dzirksti. Kad jūs šim indivīdam atbildiet, ka jums šo grāmatu nevajag un, ka jums tā jau ir ( visticamāk, ka nav, bet jūs cerat viņu atšūt ) sludinātāja seja burtiski iemirdzas un viņš no sava kurmjādu mēteļa dziļumiem izvelk "Brīnumaino atklājsmju OTRO daļu" . Visu laiku cenšoties izvairīties no viņa deguna iebraukšanas Tavā acs ābolā kaut kā atkratieties, ka pirmo vēl neesat pabeidzis.
Citi vairāk vai mazāk redzami , zombējoši vai ne tik, bet vairojās. Aplēšot kopējos kopienas ienākumus dibinātāji pamatīgi "uzvārās". Pēdējā laikā mani urda ideja - Kā būtu nodibināt pašai savu sektu. Būt tādam pelēkajam kardinālam. Kā nekā pasaulē ir tik daudz lētticīgu ļautiņu, kuriem ir nepieciešams garīgais līderis, novitāte un dievišķa brīnuma sajūta. Cik daudzi nav aizdedzinājušies, noindējušies un devušies līdzi kriptonītiešiem no Saturna vai čupa pašnāvnieku gaidījuši kalna galā pasaules galu un tad, kad tas "brīdis" jau ir tuvu - nolekuši no aizas. Viss tīri nostrādāts, cilvēks labprātīgi ir atteicies no VISA sava īpašuma un izdarījis pašnāvību.
Nē, es neesmu tik ļauna. BET ir taču tik daudz iespēju kā šo procesu padarīt nesāpīgu, zaļu un tādu, lai labi ir abām pusēm. Piemēram - sākt visu biznesu izveidojot "Trešās pastardienas svētā eža Miķeļa" kultu. VIspirms - izveidojam mītu, no kura var atvasināt rituālus. Kad visi ļautiņi ir pietiekami daudz ziedojuši Miķelim, tad sektā sāk veidota hierarhija - Vadonim būtu labās ķepas, kreisās ķepas, priekšējās pakaļējās un ĻIPA. Kad būtu savākta pietiekami daudz naudas, tiktu izveidota ežu ferma. Tie, kuri būtu izturējuši svētā Miķeļa iniciāciju, par labu summu ( teiksim 10 000 lvl) varētu iesvētīties - ierīvēties ar ezotēriski attīrītu ezi. Šādi būtu nodrošināta vienreizīgā Miķeļa bezgalīgā svētlaime.Dabiskā akupunktūra , austrumu un rietumu kultūras apvienojums - akupunktūra no Ķīnas,ezis - no rietumiem.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba