= Krīzes laika relativitātes teorijas = - Komentāri

About Komentāri
Līplapiņas un McDonalda paika16. Septembris 2009 - 23:40
Puncim šodien bija pirmā foto sesija par godu pašam sev. Vēlāk sīkajam varēs rādīt bildes - re , tur tu dzīvoji pirms vēl ostīji šīs pasaules gaisu. Laimīgais tētis pasvieda ideju, ka tad , kad bērnam būs jau noriebies apskatīt visas savas un vēderbildes, varētu parādīt arī ko pikantāku, piemēram viņa "debesu zvanus jeb kroņa dārgumus" (sauciet kā labpatīkas) / redzi, te Tu miti ka pusfabrikāts ... :D /
Es varētu sev iedot medaļu - saņēmos un izrāpos šodien no gultas un daudz daudz staigāju. Tiesa, tagad saņemu pretī dusmīgus spērieniņus. Bija tā vērts - feini jautrā kompānija sabildēties un satikt sen neredzētus ļautiņus. Fiziskā plānā izspēlējām lapiņpadošanas spēli ar visai slimiem aber mega uzjautrinošiem sižetiem. Who the fuck cares ja tas ir amorāli un mēs ierēcam pašas par sevi ( ja arī kērz, tad TU esi pārāk snobisks, pareizs un pieaudzis, un TEV nav jābāž savs pārlieku garais deguns citu jautrībā ) SCREW YOU!
Kā jau kārtīgai grūtniecei pienākas, savas pusdienas ieturēju makdonalda stilā, šoreiz gan "Supersize me" filmas skatīšanās fonā izpalika - iztikām ar veco, labo jūtūbi.
Tagad esmu atlaidusies uz gultas miegaini mierīga, uz galda deg svecīte, miers un chills. Vīrs nupat ir beidzis gleznot ar eļļas krāsām un rāda savus gara darbus. Rīt būs man jāpabeidz savs ķēpiņš. Ir labi. Dienas pozitīvs.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba