Artūra pieraksti

Post a comment

Ai jau atkal... mūzika tak ietekmē cilvēku!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jau atkal esmu atcerējies par šo vietu, par vietu, kur kādreiz izklāju visu, kas uz sirds... nu jau labu laiku kā nav vajadzības! Laikam tā otrā pusīte daudz ko dod... drīz jau būs gads kopā!
Tikai šovakar(-nakt) kaut kā atkal pietrūkst... ne jau mīlestības, kas tepat ~100 km attālumā vien ir, bet gan kaut kas tāds, ko īsti nevar saprast un izprast un ar vārdiem nevar pateikt!
Tulīt jau būs 3 naktī - vajadzēt iet gulēt, bet...
...bet gribas padomāt - kāpēc viss ir tā kā ir!

(brīdis, kad dziesma pārslēdzas no Outlandish - Aicha uz Fragma - Toca`s Miracle)

Un tagad jau es domāju pavisam kaut ko citu - cik viss tomēr ir ideāli un smuki! Gribētos atkal aiziet patusēt, bet kaut kas man saka, ka ja es tiešām kādreiz vēl iešu izbaudīt Rīgas klubu nakts dzīvi, tad gribēsies to vairāk un vairāk un to es vairs nevēlos! Sāk prātā ataust atmiņas, kas sadarīts šādos laikos... sākot ar nevainīgu "Light" apmeklējumu un 1 glāzīti mazliet štengrāka satura, kas izvēršās par ietusēšanu Voodoo casino, kur vēlāk tiek laimēti ~120 Ls, kuri tai pašā vakarā ar kompāniju tiek nosvinēti Sky Line bārā, beidzot ar vienkāršu iešanu uz kādu koncertu (daudz man viņu bijuši vispār - The Chemical Brothers, Linkin Park, Prāta Vētra, Above & Beyond, Eric Prydz un pārējie Essential Knock`out mākslnieki, nelegāļu pārtiji... u.t.t.)

(tagad no Fragma - Toca`s Miracle ieslēdzas Eric Prydz - Call On Me)

...vispār esmu iesūnējis pēc tiem standartiem, kas man kādreiz bija, bet paskatoties no šī brīža viedokļa esmu daudz mierīgāks, nosvērtāks un laikam jau prātiņš atnācis! :)

Lai gan par to pašu runājot esmu tādā fantastiskā lietā iesaistijies - pat teiktu Latvijā ekstrēmā - www.geocaching.com - būtībā iesaistijos jau pirms 3 gadiem, kad biju tusēšanas pilnbriedā, bet tā nopietnāk tikai uz 2009`ā gada beigām pievērsos, lai gan pirms tam ar bija epizodiski uzplaiksnījumi! Tādā veidā esmu apceļojis tepat Latvijā tādas vietas, kuras savu mūžu nebūtu apceļojis! Piemēram, 22. janvāri izstaigāju krustām šķērsām vecrīgu - uzgāju ~10 vietām, kur nekad nebiju bijis un par tādām nemaz nezināju! Šodien - ar ierasto kompāniju aizbraucu uz vienu graustu (māju avārijas stāvoklī) un uzlīdām tam uz jumta, tikai lai paņemtu slēpni, kas ir publicēts www.geocaching.com - rezultātā sanāca vērot FANTASTISKU skatu uz Rīgu un saulrietā!

(tagad mūzika tiek izslēgta)

Rezumē - no absolūta tusētāja esmu kļuvis par mierīgu prātīgu pamatvērtību cienītāju! Laikam jau tas ir uz labu!

Un ja vēl būtu darbs - vispār būtu ideāli!
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba