Artūra pieraksti

Post a comment

Nakts...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nakts laikam ir mazliet depresīvs laiks... Tad nu man uz sirds ir 2 lietas sakāmas...

Tomēr kaut kā gribās sākt ar to mazliet patīkamāko - pie Andra nebija tāda nodzeršanās, kā man likās, ka būs, bet tā vietā bija smuki saturīgs vakars :) Patika! Un pat paspēlējos ar džeka (Jānis laikam vārdā bija, kas vicina tās bumbas ķēdēs (degošas)) treniņstriķiem, teica, ka man esot talants, jo vienu triku izdarot viņš teica, ka nevienam ar pirmo reizi tas nesanākot, bet man esot sanācis... nedomāju gan, ka varētu pavilkties uz tādu lietu kā ugunsbumbu vicināšanu, jo man pēc apdegumiem nevelk...

Otra lieta ir pamatīgi depresīvāka... tik nez vai es to gribu tā baigi izstāstīt... pats vēl domāju kāpēc viss ir tā un nekā savādāk!
Ceru vismaz, ka viss ir labi, lai gan ja jau tas ir tik smagi, tad laikam savādāk nemaz nevar būt...! Un īstenībā laikam ar nemaz savādāk nevar būt kā tikai LABI!

P.S.
Psiholoģijā ir tās 4 daļas - optimists, reālists, pesimists un pofigists... ciest nevaru, ka esmu no visiem pa drosku, jo tas kas ir visur, nav nekur! Tāpēc arī mans viedoklis varbūt dažādos brīžos atšķiras!
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba