jautri..

kaa man iet pa Zviedrijas ziemeljiem straadaajot?
neesmu piipeejis jau vairaak kaa nedeelju un ir juutamas interesantas izjuutas iekashaa.. garstaavoklis mainaas katru minuuti,briizhiem dusmas ne par ko,briizhiem vnk prieka asaras aciis.. juutos ka juudzos biki.. nikotiina truukums organismaa vai arii vnk buushu ko jaunu un nebijushu sakjeeris.. jeee...
a maybe tas no taa ka jau pailgu (jaa,maybe taada vaarda "pailgu" nav) laiku sex nav bijis un tuvaako meeneshu laikaa nebuus arii.. sajuuta taada ka uz kraana buutu milziiga pumpa ko nedriikst raadiit nevienam kameer sadziist..
dzert arii gribaas,un ne jau uudeni, lai gan jociigi ka viinu negribaas.bet tas laikam no taa ka maajaa kuraa mitinos pagrabaa ir tikai paaris simti viina pudeles un viinu esmu atdzeeries pagaidaam..
vismaz pa kluso Riigas balzaamu dzeru lai jautraak..
dziivoju kalnu naminjaa taalu no civilizaacijas, ok, internets,telefons un tv sheit ir bet nu,juus saprataat.. garlaiciiba.. izejot aaraaa vieniigaas skanjas kas dzirdamas ir sirdspuksti..
mashiinas pa celju labi ja 2as aizbrauc pa visu dienu.. daaaa....

bet labums taads ka naakoshajaas dienaas jau buushu citaa pilseetinjaa,buus sava istaba,dziivoshu maajinjaa ar divaam chikseem Kim un Johanna un vienu dzeku Daniel. un kakjis Sid, kursh beerna praataa takaa jautri, jociigi ka vinjam prieksheejaam kjepaam lieki pirksti..buus kaada bilde jaauztaisa..
bet buutu jauki ja kaads izskaidrotu kaa te bildi var ielikt..
ok,atvainojos, sajutos kaa zaales oraalai caurejai buutu sarijies.. relax..
kad nebuus ko dariit veel jaadrukaa..

Comments

June 2011

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Powered by Sviesta Ciba