auksts_entelekt, posting in
pajautaa @ :
Kurš no jums ir vārījis un beigās tiešām sanākusi garšīga apelsīna - ingvera marmelāde?
Interesē sekojoši jautājumi:
1. Cukuru var noreducēt līdz subjektīvām “garšo - negaršo”, vai arī ir kāds iztikas minimums, bez kura masa nesarecēs un neuzglabāsies bez ledusskapja?
2. Ingveru labāk griezt palielos gabalos un pēc termiskās apstrādes izvilkt, vai arī rīvēt, cik vien smalki var?
3. Gribu, lai marmelādei būtu nedaudz struktūra, tāpēc plānoju izmantot nedaudz apelsīna miziņas. Vajag iepriekš apcept cepeškrāsnī, vai kā savādāk sagatavot? To, ka jāatbrīvojās no baltās ādas, zinu.
4. Ir vērts pielikt konjaku, vai arī garša tāpat būs intensīva un tādas nianses nejutīs?
Marmelāde plānojas kā piedeva sieram, nevis ēst ar karotēm un uz maizes.
Interesē sekojoši jautājumi:
1. Cukuru var noreducēt līdz subjektīvām “garšo - negaršo”, vai arī ir kāds iztikas minimums, bez kura masa nesarecēs un neuzglabāsies bez ledusskapja?
2. Ingveru labāk griezt palielos gabalos un pēc termiskās apstrādes izvilkt, vai arī rīvēt, cik vien smalki var?
3. Gribu, lai marmelādei būtu nedaudz struktūra, tāpēc plānoju izmantot nedaudz apelsīna miziņas. Vajag iepriekš apcept cepeškrāsnī, vai kā savādāk sagatavot? To, ka jāatbrīvojās no baltās ādas, zinu.
4. Ir vērts pielikt konjaku, vai arī garša tāpat būs intensīva un tādas nianses nejutīs?
Marmelāde plānojas kā piedeva sieram, nevis ēst ar karotēm un uz maizes.